IMA M**A KAO ĐULAD! ON JE ČUDOVIŠTE! Nemci u šoku kako je Đoković razbio Federera u 'njegovoj dnevnoj sobi'!
Novak Đoković, Foto: AP/Ben Curtis

LUD OPIS

IMA M**A KAO ĐULAD! ON JE ČUDOVIŠTE! Nemci u šoku kako je Đoković razbio Federera u 'njegovoj dnevnoj sobi'!

Najdalje je otišao sportski portal "Spoks"

Objavljeno: 22:48h

Svetski i mediji u regionu utrkuju se ko će više da ishvali pobedu Novaka Đokovića nad Rodžerom Federerom u finalu Vimbldona.

Svi žele da imaju Srbinovu izjavu i da daju komentar na njegov trijumf mada ima i onih koji nisu time toliko oduševljeni. Sada su se oglasili i mediji u Nemačkoj koji su izneli niz pohvala na račun srpskog tenisera.

Najdalje je otišao sportski portal "Spoks" čiji je novinar naveo da je Đoković "imao m**a kao đulad da bi igrao protiv najboljeg tenisera svih vremena na travi, bez brejk lopte dva sata i 47 minuta, a svi u publici su protiv tebe".

- Svetska je klasa kako je Đoković probio Federera na njegovoj drugoj meč lopti - ovo je treći put da je protiv maestra odbranio dve meč lopte i onda pobedio. Mentalitetsko čudovište! Ako i prosečno-vrhunskom igrom Novak pobedi u dnevnoj sobi kralja Rodžera, onda je to više nego nagoveštaj za sledeće Slemove. Na Rolan Garosu je Đoković dozvolio da ga druge stvari izbace iz koloseka. Ovog puta je zatvorio svoju unutrašnju "kraljicu drame" i u najvećoj nevolji ostao koncentrisan, nije kukao i nakon iskorišćene meč lopte se sa osećajem za okolnosti suzdržavao - piše portal "Spoks".

"Špigel" je naveo da je Đoković najbolji svih vremena, ako ni u čemu drugom, onda makar u neizvesnim situacijama, dok je "Zidojče cajtung" konstatovao da se Federer nije borio protiv ljudskog bića nego protiv vremena, a "Bild" je napisao da je mentalna snaga donela 16. gren slem srpskom teniseru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.