SERENA VILIJAMS DIVLJALA U PARIZU: Tim pobesneo zbog njenog ponašanja! Čak se i Nik Kirjos oglasio zbog skandala!
Serena Vilijams i Dominik Tim, Foto: AP/Christophe Ena, EPA/Julien De Rosa

ROLAN Garos 2019.

SERENA VILIJAMS DIVLJALA U PARIZU: Tim pobesneo zbog njenog ponašanja! Čak se i Nik Kirjos oglasio zbog skandala!

Činilo se da skandal koji je napravila na finalu US opena 2018. godine neće ponoviti, ali je ponovo divljala

Objavljeno:

Američka teniserka Serena Vilijams se sve teže suočava sa porazima na velikim Gren slemovima.

Činilo se da skandal koji je napravila na finalu US opena 2018. godine neće ponoviti, ali je ponovo divljala, ovaj put posle poraza od sunarodnice Sofije Kenin u trećem kolu Rolan Garosa. Ona je iz konferencijske sale isterala Dominika Tima, četvrtog igrača na svetu koji je držao zakazanu konferenciju za medije posle plasmana u osminu finala.

Austrijanac je bio usred davanja izjave kada su mu organizatori saopštili da mora da napusti konferencijsku salu. Razlog je bio taj što se Amerikanki žurilo i zahtevala je da konferenciju održi odmah posle poraza iako nije imala zakazan termin.

- Ne razumem ovo, stvarno. Koji je ovo đavo? Stvarno, mora da se neko šali sa mnom. Moram da izađem iz sale jer ona dolazi... Dobro, onda ću i ja da odem. Mogu i ja da radim šta mi se prohte - besan je bio Dominik Tim koji je napustio salu i tako pre vremena završio obraćanje novinarima.

Povodom svega se oglasio i skandal majstor Nik Kirjos.

- Ponovo... Ozbiljne stvari se dešavaju u svetu, a mi se brinemo oko toga koga intervjuiši posle jednog teniskog meča. Čoveče - napisao je Kirjos na Tviteru.

Jasno je da je Serena Vilijams navikla da ima povlašćen tretman koji je zaslužila, jer je sigurno najbolja teniserka svih vremena, ali je jasno zašto je Tim bio besan imajući u vidu da se plasirao u narednu rundu i da u Parizu brani prošlogodišnje finale.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.