TIM I DEL POTRO U OSMINI FINALA: Poznati rezultati trećeg kola Otvorenog prvenstva Francuske!
Huan Martin del Potro, Foto: AP/Pavel Golovkin

ROLAN Garos 2019.

TIM I DEL POTRO U OSMINI FINALA: Poznati rezultati trećeg kola Otvorenog prvenstva Francuske!

Ukoliko Tim i Del Potro pobede naredne protivnike sastaće se u četvrtfinalu turnira

Objavljeno:

Argentinac Huan Martin del Potro plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

On je u trećem kolu bio bolji od Australijanca Džordana Tompsona sa 3:0, po setovima 6:4, 6:4, 6:0. Najveći otpor asutralijski teniser je pružio u prvom setu kada je vratio brejk za 3:3, ali je Del Potro je do kraja meča zadržao visok nivo igre i servisa. Argentinski teniser će se u osmini finala sastati sa Rusom Karenom Hačanovim koji je pobedio Slovaka Martina Kližana.

Austrijskom teniseru Dominiku Timu bilo je potrebno četiri seta da savlada Urugvajca Pabla Kuevasa. Austrijanac je slavio sa 3:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:2, 7:5. Četvrti teniser sveta je napravio preokret u prvom setu kada je prvo gubio sa 2:0, a onda protivniku dozvolio samo jedan gem. U nastavku, Kuevas je osvojio drugi set, ali nije izdržao do kraja pa je izgubio. Protivnik Timu u osmini finala biće Francuz Gael Monfis koji je bio bolji od sunarodnika Adama Oanga.

Ukoliko Tim i Del Potro pobede naredne protivnike sastaće se u četvrtfinalu turnira. U osmini finala Rolan Garosa igraće još i Fabio Fonjini koji je pobedio Bautistu Aguta i koji će u narednoj rundi igrati protiv Aleksandra Zvereva i Sten Vavrinka koji je bio bolji od Dimitrova i koji će se suočiti sa Cicipasom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.