NEKADA DEŽURNI PLJUVAČ, A SAD... Mats Vilander stao u odbranu ludog Nika Kirjosa! Da li je u pravu?
Vilander brani Kirjosa, Foto: AP/Andrew Medichini, EPA/Atienza

ŠTA REČE?

NEKADA DEŽURNI PLJUVAČ, A SAD... Mats Vilander stao u odbranu ludog Nika Kirjosa! Da li je u pravu?

Šveđanin se osvrnuo na dešavanja sa Mastersa u Rimu

Objavljeno:

Teniski analitičar Mats Vilander brani Australijanca Nika Kirjosa.

Šveđanin se osvrnuo na dešavanja sa Mastersa u Rimu kada je australijski teniser diskvalifikovan tokom meča drugog kola kada je u trećem setu protiv Norvežanina Kaspera Ruda bacio reket, stolicu i flašicu na teren, svađao se sa sudijama i navijačima, pre nego što je otišao sa terena i dobio diskvalifikaciju.

Kako je poznat i po dugačkom jeziku, Kirjos je takođe pričao ružne stvari o drugim teniserima, a Vilander je australijskog igrača uporedio sa Džonom Mekinroom.

- Sve dok baca stolice i lomi rekete, jer je pop**deo što gubi, to je dobro za tenis. To je kao sa Džonom Mekinroom. Tada nismo znali da li je njegovo ponašanje dobro ili loše. Ali, očigledno, on se ispostavio kao jedan od najbitnijih igrača svih vremena. Ja jedino ne mogu da podnesem kada se ne trudi na terenu i želi da bude negde drugde - rekao je Vilander u obraćanju novinarima na Rolan Garosu.

Pre početka Rolan Garosa Kirjos je rekao da je turnir sra**e, a onda je i odustao od takmičenja u Gradu svetlosti zbog navodne bolesti.

- Ostali igrači ga vole, ali mrze da gube od njega. Problem je taj što kada on izvodi ludorije na terenu, to frustrira protivnike. Time sebi stvara dodatan problem jer igrači ne žele sebi da dopuste da izgube od nekog ko igra na taj način. Kada se ljuti na sebe onda možete da vidite da mu je stalo. Mislim da je on, duboko skriveno, dobar momak - zaključio je Vilander.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.