NIK KIRJOS POBEGAO IZ PARIZA: Posle pljuvanja po Rolan Garosu, bezobrazni teniser odustao od Frenč opena!
Nik Kirjos se povukao sa Rolan Garosa, Foto: AP

Šokirao sve

NIK KIRJOS POBEGAO IZ PARIZA: Posle pljuvanja po Rolan Garosu, bezobrazni teniser odustao od Frenč opena!

Ne prestaje da pravi silne probleme ljudima na ATP-u

Objavljeno:

Nik Kirjos se povukao sa Rolan Garosa samo nekoliko dana uoči početka drugog Gren slema sezone.

Australijski teniser je ovu odluku doneo nekoliko dana nakon što je žestoko raspalio po ATP i uopšteno popljuvao Otvoreno prvenstvo Francuske zato što se igra na šljaci.

- Šta se dešava? Evo me kako teniram sa Endijem Marijem. Mislim da je Vimbldona najbolji turnir na svetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu. Rešite se šljake, ljudi. Ko voli šljaku kada je tako loša. Ser Endi Mari je tu - rekao je Kirjos i nastavio:

- Činjenica je da sam ovde i da za par dana moram da idem u Pariz. Frenč Open je sr**e u poređenju sa ovim. Apsolutno sr**e - rekao je Kirjos u svom snimku na društvenim mrežama pre nekoliko dana.

Istog trenutka je taj njegov istup izazvao ogromno ogorčenje u celokupnoj teniskoj javnosti, a posebno u Parizu i celoj Francuskoj.

Moguće je da je ovo njegovo povlačenje posledica toga kako ne bi bio izložen pritisku javnosti i gledalaca na čijoj meti bi svakako bio.

Inače, poslednjih nedelja je prilično pogubio konce u svom životu i karijeri, pa je pravio brojne incidente na Mastersima u Madridu i Rimu, gde je na kraju krajeva bio i diskvalifikovan bacao stvari na meču sa Rudom i onda išetao sa terena i bio diskvalifikovan.

Pre toga je u intervjuu popljuvao i Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i druge tenisere.

Umesto njega će na Gren slem u Parizu u glavni žreb upasti "laki luzer" odnosno teniser koji je izgubio u poslednjem kolu kvalifikacija, čime će biti olakšan put našem Dušanu Lajoviću

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.