BIO SAM NERVOZAN, PREVIŠE SAM SE TRUDIO DA GA IMPRESIONIRAM: Novak pozdravio idola i objasnio zašto je 'rđav'!
Novak Đoković, Foto: EPA/Lynn Bo Bo

masters u indijan velsu

BIO SAM NERVOZAN, PREVIŠE SAM SE TRUDIO DA GA IMPRESIONIRAM: Novak pozdravio idola i objasnio zašto je 'rđav'!

- Moram da priznam da sam bio pomalo nervozan, ne dobijam priliku često da vidim Pita i bio sam prijatno iznenađen - rekao je Đoković

Objavljeno: 09:59h

Novak Đoković je triumfalno započeo prvi Master u sezoni, gde je ostvario jubilarnu 50. pobedu u Indijan Velsu i tako je zakazao duel sa Filipom Kolšrajberom u trećem kolu turnirau Kaliforniji.

Najbolji teniser sveta je imao dodatnu motivaciju, ali i malu tremu dok je igrao protiv Amerikanca Bjorna Fratanđela, pošto ga je sa tribina gledao njegov idol - osvajač 14. Gren slem titula - Pit Sampras.

- Moram da priznam da sam bio pomalo nervozan, ne dobijam priliku često da vidim Pita i bio sam prijatno iznenađen. Uzbudljivo je videti nekoga na koga sam se ugledao kad sam bio dete. Mislim da sam se u prvom setu previše trudio da ga impresioniram - istakao je Novak posle pobede.

O samom meču sa Fratanđelom Srbin je rekao:

- Frantanđelo ima sasvim solidan bekhend, pokazao se... Bio je veoma blizu u prvom setu. A, onda u drugom sam osetio olakšanje. Kada pravite duge pauze i to ima svoje mane. Malo zarđate, ali, dobro je da imam test ovako rano.

Đoković duel trećeg kola protiv Nemca Filipa Kolšrajbera igra u ponedeljak uveče, a tačno vreme susreta biće naknadno objavljeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.