NOVAKOV TENISKI OTAC PODRŽAVA BOJKOT: To je skandal, napravili su grešku, sve su ubili parama!
Novak Đoković, Foto: AP/ Michel Euler

za sve je kriv pike

NOVAKOV TENISKI OTAC PODRŽAVA BOJKOT: To je skandal, napravili su grešku, sve su ubili parama!

Ne znam kako je federacija pristala na to - rekao je Pilić.

Objavljeno:

Teniski otac Novaka Đokovića - Nikola Pilić je nakon što su Hrvati osvojili Dejvis kup u Lilu pobedivši Francuze iskoristio priliku da kaže svoje mišljenje o novom formatu takmičenja, koje će organizovati Kosmos grupa i Đerar Pike kao jedan od lidera firme.

Novo takmičenje će sledeće godine imati samo jednu nedelju umesto četiri sedmice tokom godine i svi mečevi će biti u jednom gradu.

- To je skandal i mislim da će biti bojkota. Neće igrati top igrači. Gde je atmosfera, videli ste 25 hiljada navijača na tribinama? Francuzi su gubili a navijali su kao ludi. To je draž Dejvis kupa, i parama su to ubili. Ko će da gleda tenis u Madridu kada budu igrali Kanada i Južna Koreja? 20 ljudi će to da gleda. Taj Pike i Japanac su napravili grešku i ne znam kako je federacija pristala na to - rekao je Pilić.

Nikola Pilić u društvu Srđana Đokovića
Nikola Pilić u društvu Srđana Đokovićafoto: News1

Novak je predsednik Saveta igrača ATP tura, a kako je rekao Fredrik Rozengren, trener britanskog igrača Kajla Edmunda, najbolji teniser na planeti je prošle nedelje poslao mejlove kolegama sa pozivom da bojkotuju novi format Dejvis kupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.