Ceo svet je to hteo da zna: Del Potro otkrio šta mu je Novak šapnuo dok je plakao u mraku! Reči koje dokazuju kakva je ljudina Đoković!
Foto: EPA/Justin Lane

Nije dugo ostala tajna

Ceo svet je to hteo da zna: Del Potro otkrio šta mu je Novak šapnuo dok je plakao u mraku! Reči koje dokazuju kakva je ljudina Đoković!

Srpski teniser je pokazao kakav je sportista i čovek pre svega kada je došao da uteši svog prijatelja

Objavljeno: 15:21h

Huan Martin del Potro je nedavno poražen u finalu US opena od Novaka Đokovića, a jedan od momenata sa tog meča koji je ostao upamćen i i dalje se prepričava jeste ono što se dogodilo uoči ceremonije dodele pehara.

U trenutku kada su se na "Artur Ešu" pogasila sva svetla, Argentinac je ostao sam u mraku i počeo da plače, ali to je video srpski teniser i pokazao kakav je sportista, ali i prijatelj i odmah je došao do njega da mu kaže reči utehe.

Odbojkaši Srbije u seriji od tri poraza, Amerikanci su vezali pet pobeda. i favorite su sa kvotom 1,50. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za utakmicu između SAD i Srbije.

Del Potro je tek sada, tri dana kasnije, ispričao šta mu je zapravo Novak, inače njegov veliki prijatelj, šapnuo na uvo u tim teškim trenucima.

- Šapnuo mi je da ceni put kojim sam se vratio nakon svih povreda kroz koje sam prošao - otkrio je Del Potro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.