SEDAM OPERACIJA ZA 4 GODINE: Rekli su mi da više nikada neću moći da potrčim!
Foto: Fonetap

podrška porodice

SEDAM OPERACIJA ZA 4 GODINE: Rekli su mi da više nikada neću moći da potrčim!

Sve to je preboleo uz bezrezervnu podršku supruge Biljane

Objavljeno:

Srpski teniser Janko Tipsarević je u prethodne četiri godine imao čak sedam operacija beningnog tumora na peti.

Nekada osmi igrač sveta Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana nedavno su proslavili osam godina braka. Kao svaki brak i njihov su obeležili lepi i teški trenuci.

Problemi sa petom Tipsareviću su počeli da se javljaju kada je bio na osmom mestu ATP liste i pre nego što je postao otac.

Janko Tipsarević i njegovu supruga Biljana
Janko Tipsarević i njegovu supruga Biljana foto: Printscreen/Instagram/tipsarevicjanko

- Poslednjih nekoliko godina imao sam sedam operacija. To je bio šok za mene, moju porodicu i moj tim. Emocije su bile pomešane: postao sam otac, što je najlepše na svetu što može da se desi, a sa druge strane, očekivali smo nalaz biopsije posle vađenja tumora na peti. Nismo znali da li je bio maligni ili benigni. Posle prve operacije, rečeno mi je da više nikada neću moći da trčim, ali moja vera i želja su bile toliko jake da to nisam mogao da prihvatim. Strpljivo sam išao korak po korak tokom oporavka, uz veliku podršku supruge Biljane i mog tima. Supruga je bila uz mene na svakoj operaciji. Pratila me je po bolnicama, a njen pozitivan duh i vera u mene monog su mi olakšavali te teške trenutke - ispričao je Janko Tipsarević za magazin "Glorija".

Tokom karijere, Tipsarević je osvojio četiri ATP titule, a sa reprezentacijom Srbije osvojio je Dejvis kup 2010. godine. Na najnovijoj ATP listi, Janko Tipsarević zauzima 493. poziciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.