NEDELJA  LUDOG KAMENA U SVETU TENISA! Pliškova i Higins napustile devojački život i postale gospođe! (FOTO)
Foto: Pixabay

U ime ljubavi

NEDELJA LUDOG KAMENA U SVETU TENISA! Pliškova i Higins napustile devojački život i postale gospođe! (FOTO)

U samo dva dana, dve bivše igračice broj jedan upolvile u bračne vode

Objavljeno: 13:00h

Češka teniserka i nekadašnja najbolja igračica sveta Karolina Pliškova udala se za svog menadžera Mikla Hrdličku.

Trenutno deveta na VTA listi, objavila je na društvenim mrežama fotografiju venčanja, a češki mediji prenose da je kuma bila njena rođena sestra i da je uz nju, jedini gost bila ćerka iz prvog braka njenog izabranika.

Takođe je i nekadašnja prva igračica planete i osvajačica 25 gren slem Martina Hingis titula je za vikend uplovila u bračne vode.

Njen izabranik je Harald Liman, fizioterapeut i lekar švajcarskog Fed Kup tima, a njih dvoje su se upoznali 2016. godine.

- Pozdravljamo vas sa našeg venčanja u "Grand rizortu" u Bad Ragazu. Zahvalna sam našoj porodici i prijateljima koji su nam se pridružili ovog prelepog dana - napisala je Hingisova.

Ona je svoje titule osvajala i u dubl i singl konkurenciji, a u dva maha se penzionisala prvi put 2013. godine, ali se ubrzo vratila na teren i osvojila tri gren slema u mešovitom dublu, kao i srebrnu medalju na Olimpijadu u Riju.

Na kraju 2017. godine se definitivno povukla iz profesionalnih voda u trenutku kada je bila prvoplasirana igračica planete.

BONUS VIDEO: Armin Đerlek - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.