NOLE JE I ROMANTIK I ŠALJIVDŽIJA: Za godišnjicu braka provozao Jelenu metroom, pa objasnio koliko je njihova ljubav velika! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Sreću čine jednostavne stvari

NOLE JE I ROMANTIK I ŠALJIVDŽIJA: Za godišnjicu braka provozao Jelenu metroom, pa objasnio koliko je njihova ljubav velika! (FOTO)

Najbolji srpski teniser nije zaboravio današnji datum koji je izuzetno važan za njega i njegovu suprugu

Objavljeno:

Četiri godine je prošlo od kada su se pred oltarom Novak Đoković i Jelena Đoković zavetovali na večnu ljubav, a to nije zaboravio srpski teniser.

On je čestitao svojoj dragoj godišnjicu braka putem društvenih mreža vrlo romantičnom porukom, u kojoj je još jednom istakao kolika su mu podrška i oslonac ona i dvoje dece koju su izrodili, Stefan i Tara.

- Danas nam je četvrta godišnjica braka. Toliko ljubavi od srodne duše. Hvala ti što deliš ovo divno životno putovanje samnom i decom. I hvala ti što samnom deliš ovo putovanje metroom - napisao je Novak na svom Instagramu.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Uz to je podelio i zajedničku fotografiju, i to iz metroa u Londonu, gde su njih dvoje zagrljeni, te na taj način još jednom pokazao koliko su oboje jednostavni i obični ljudi.

Njega u sredu od 14 časova očekuje meč četvrtfinala Vimbldona protiv Keija Nišikorija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.