NOVAKU PAKLENI PUT NA VIMBLDONU: Prvi protivnik kontroverzni čovek zvučnog imena, treći dželat iz Monte Karla i u polufinalu Rafa!
Foto: EPA/Neil Hall

Žreb za Vimbldon

NOVAKU PAKLENI PUT NA VIMBLDONU: Prvi protivnik kontroverzni čovek zvučnog imena, treći dželat iz Monte Karla i u polufinalu Rafa!

Najbolji srpski teniser smešten je u donju polovinu žreba, u kojoj je Rafael Nadal

Objavljeno: 12:08h

Novak Đoković svoje učešće na Vimbldonu počinje protiv momka zvučnog imena - Tenisa Sandgrena.

Amerikanac koji je 56. igrač na ATP liste a ove godine je napravio čudo na Australijan openu kada je došao do četvrtfinala.

Ukoliko prođe njega, najbolji srpski teniser koji je postavljen za 12. nosioca igraće protiv pobednika meča Sebaljos - Andreoci, a već u trećem kolu ga čeka potencijalni duel sa Kajlom Edmundom, koji ga je nedavno pobedio u Monte Karlu.

U osmini finala se očekuje da bi mogao da naleti na svog starog znanca Dominika Tima, a potom u polufinalu eventualni okršaj sa prvim igračem planete Rafaelom Nadalom.

Nimalo lako neće biti ni ostalim srpskim teniserima, a najgore je prošao Dušan Lajović koji će otvoriti ovogodišnji Vimbldon mečom protiv aktuelnog šampiona Rodžera Federera

Tradicionalno, njihov duel otvoriće Centralni teren Ol Ingland klaba i počeće u ponedeljak od 14 časova.

Inače, to će biti repriza prošlogodišnjeg meča iz drugog kola.

Ono što je takođe važno istaći jeste da se u žrebu našao i Endi Mari, koji će definitivno nastupiti na trećem Gren slemu sezone posle skoro jednogodišnje pauze zbog povrede, a u prvom kolu će igrati protiv Benoe Pera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.