Nole posle poraza: Pokušavao sam, ali nije uspevalo!
Novak Đoković, Foto: Reuters

nije to taj nivo

Nole posle poraza: Pokušavao sam, ali nije uspevalo!

- Imao sam problema toliko dugo, da sam u igri morao da pravim mnogo kompromisa

Objavljeno: 09:23h

Meč sa francuskim teniserom trajao nešto više od sat vremena.

Novi poraz Novaka Đokovića, i to u drugom kolu Mastersa u Majamiju. Ovog puta, od najboljeg srpskog tenisera bolji je bio Benoa Per koji će u nastavku turnira u Sjedinjenim Američkim Državama igrati protiv Filipa Krajinovića. Odmah posle poraza koji ga je sigurno uzdrmao, Đoković je došao na konferenciju za novinare.

- Pokušavao sam, ali nije uspevalo. Želeo sam da igram i u Indijan Velsu i Majamiju, pošto volim mečeve na tvrdoj podlozi. Ipak, shvatio sam da nisam bio na potrebnom nivou. Planiram i da igram u Monte Karlu (na šljaci), ali ću o tome dodatno razmisliti - rekao je između ostalog Đoković, čiji je niz od 16 pobeda u Majamiju prekinut.

- Ostao sam bez energije, jer nisam mogao da provedem dovoljno sati na terenu u poslednje vreme. Mislio sam da sam spreman za Indijan Vels i Majami, ali očigledno je da nisam. Morao sam da pravim kompromis u mnogim aspektima igre - istakao je Đoković iznenadivši navijače kojima je prethodnih dana govorio da se potpuno oporavio.

- Masters u Monte Karlu je u planu, ali ćemo videti posle ovoga - rekao je zagonetno i rezignirano čovek koji je u karijeri šest puta dizao pobednički pehar u Majamiju.

Pre dolaska u Majami, Novak je bio na 12. mestu ATP listi.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.