ON ULAZI U ISTORIJU! Marko Dmitrović bi mogao da postane prvi fudbaler Eibara koji učestvuje na Mundijalu! (FOTO)
Marko Dmitrović na okupljanju reprezentacije, Foto: Beta

KROJAČ SVOJE SUDBINE

ON ULAZI U ISTORIJU! Marko Dmitrović bi mogao da postane prvi fudbaler Eibara koji učestvuje na Mundijalu! (FOTO)

Novopečeni selektor Srbije pozvao ga je i na poslednje provere pred Mundijal, pored neprikosnovenog Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića

Objavljeno:

Marko Dmitrović se sam izborio za svoje snove

Ponikao je u Crvenoj zvezdi, gde nije uspeo da se izbori za status prvotimca, a onda je preko Ujpešta i Čarltona tražio put do uspeha.

Pažnju španskih prvoligaša skrenuo je fantastično braneći za drugoligaša Alkorkon u prošloj sezoni, a onda je usledio poziv iz Eibara.

foto: Reuters

Kada je došao takođe nije planiran da bude prva opcija na golu, ali je tokom pripremnog perioda iskoristio situaciju, vezao nekoliko dobrih mečeva i zaslužio poverenje, koje još uvek opravdava.

foto: EPA/QUIQUE GARCIA

Kada je u pitanju nacionalni tim, deluje da je da je njegovo mesto prilično sigurno. Prvi poziv je dobio u avgustu 2016. godine u utakmici protiv Republike Irske, a debitovao je u novembru 2017. godine, kada mu je Mladen Krstajić pružio šansu na utakmici protiv Južne Koreje.

Novopečeni selektor Srbije pozvao ga je i na poslednje provere pred Mundijal, pored neprikosnovenog Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.