Srpski teniseri uspešni na startu turnira u Kicbilu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

dobar start

Srpski teniseri uspešni na startu turnira u Kicbilu! (FOTO) (VIDEO)

Dušan Lajović i Miljan Zekić zabeležili pobede u prvom kolu turnira u Kicbilu

Objavljeno:

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se danas u drugo kolo turnira u austrijskom Kicbilu, pošto je u prvom kolu pobedio Nemca Maksimilijana Marterera u dva seta, 7:5 i 7:6 (4).

foto: Reuters

U njihovom prvom duelu Lajović, 71. teniser na ATP rang-listi, do pobede je došao posle sat i 56 minuta igre.

Verovali ili ne, Grobari moraju da navijaju za Crvenu zvezdu! I to nije sve... (FOTO)

Srpski teniser će u drugom kolu turnira u Kicbilu igrati protiv četvrtog nosioca Francuza Žila Simona koji je bio slobodan u prvom kolu.

foto: Fonet

Lajović je u prvom setu do brejka stigao već u trećem gemu i poveo sa 3:1, ali je Nemac, 120. teniser na ATP rang-listi, već u šestom gemu uspeo da uzvrati istom merom i dođe do izjednačenja - 3:3. Srpski teniser je u 11. gemu uspeo da ponovo oduzme servis Martereru, a potom i na svoj servis da potrdi brejk i tako povede sa 1:0 u setovima.

Drugi set doneo je mnogo neozvesnosti, viđeno je čak 10 brejk lopti, ali nijedan teniser nije uspeo da dođe do brejka, pa je taj period okončan posle taj-brejka koji je pripao Lajoviću rezultatom 7:4.

Izašle kvote za evropske mečeve Zvezde i Partizana! Ako verujete u "večite", možete da zaradite za novi automobil! (FOTO)

U drugo kolo isto turnira plasirao se i Miljan Zekić koji je iznenadio Andreja Kuznjecova iz Rusije i sa 2:0, po setovima 7:6, 7:6 zakazao meč sa Italijanom Fabiom Fonjinijem.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.