KAD GOD ME POZOVE, DOLAZIM: Agasi ispričao Bekeru tajne saradnje sa Đokovićem i oduševljeni smo njegovim gestovima!
Foto: Reuters

Mnogo, mnogo gotivi Srbina

KAD GOD ME POZOVE, DOLAZIM: Agasi ispričao Bekeru tajne saradnje sa Đokovićem i oduševljeni smo njegovim gestovima!

Sada je jasno koliko u stvari legenda "belog sporta" obožava srpskog tenisera

Objavljeno: 13:46h

Ono što je interesantno jeste da Agasi neće taj svoj povremeni rad sa drugim igračem sveta naplaćivati, odnosno, neće za to primati platu.

foto: AP

- Ovo što radim sa Novakom je moje vreme, to jest ništa nisam plaćen. Niti želim da budem! Meni ne treba ništa, imam sasvim dovoljno. Želim da mu pomognem, ali ga ništa neću koštati. Želim da mu unapredim igru na neki način, koja je i ovako neverovatna, jer on zaslužuje da ponovo bude na vrhu. Nadam se da ću moći da mu pomognem, na neki način.

Što se tiče same igre, iako nikada se nije bavio trenerskim poslom, višestruki osvajač Gren slemova je veliki znalac i već je ukazao na kojim segmentima igre će raditi sa Srbinom kako bi ih ovaj poboljšao i postao bolji nego što već jeste.

foto: EPA/Yoan Valat

- Njegova igra je bazirana na osnovnoj liniji, a ono što želim da uradim sa njegovom igrom je nemoguće raditi sada, usred Rolan Garosa. On je teniser moćnih udaraca, nije previše precizan, naravno ume uvek da iznenadi iz kontre, već vas on "udara u telo" sve vreme. Zanimljivo je da nikada nije mnogo razmišljao o drugoj strani terena. Smatram da je upravo to aspekt igre koji bi mogao sada, kada mu je već 30 da popravi. Da malo više razmišlja o tome šta se dešava na drugoj strani mreže - poručio je Agasi.

Amerikanac je u međuvremenu napustio Pariz zbog privatnih obaveza, tako da će Đoković sad do kraja Rolan Garosa biti bez trenera.

BONUS VIDEO: SESTRE U AKCIJI: Ovako se Jelena Đoković zabavlja na Stefanovom rođendanu

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.