KOLIKO MOŽE SRBIJA BEZ DVOJICE NAJBOLJIH? Troicki OPTIMISTIČAN uprkos velikim problemima!
Đoković i Troicki, Foto: Starsport

neće biti lako

KOLIKO MOŽE SRBIJA BEZ DVOJICE NAJBOLJIH? Troicki OPTIMISTIČAN uprkos velikim problemima!

Selektor se oglasio

Objavljeno: 09:08h

Teniska reprezentacija Srbije u petak i subotu, 2. i 3. februara, igra kvalifikacioni duelDejvis kupa protiv Slovačke u Kraljevu.

Na spisku Viktora Troickog su iskusni reprezentativci Laslo Đere i Dušan Lajović, a tu je i Miomir Kecmanović, otkrovenje prošlosezonskog finala Dejvis kupa.

Naravno, bez srpskog specijaliste za dubl, Nikole Ćaćića, tim ne bi bio potpun.

Od ranije se znalo da najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati i da će se priključiti u kasnijim fazama Dejvis kupa.

Teniser Srbije
Teniser Srbijefoto: EPA/Richard Wainwright

- Već treći put igramo u Kraljevu i sećam se da nas je publika nosila do trijumfa. Pozivam ih da nam i ove godine pomognu protiv Slovačke, da nastavimo trijumfalan niz - rekao je Troicki.

Osim Đoković ne igra ni Hamad Međedović.

- Svi reprezentativci koji su ovde, u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji su spremni za meč i imaju odlične uslove da se pripreme za petak i subotu. Nažalost, već se znalo da Novak neće da igra, a od planiranih reprezentativaca zbog prehlade je otpao i Hamad Međedović. Međutim, Kecmanović, Đere, Lajović i Ćaćić su spremni za sva iskušenja.

Sparing partnera reprezentativci su imali u vidu srpskog juniora.

- Priključili smo, po tradiciji, juniorskog reprezentativca Ognjena Milića. Reč je o levorukom talentovanom igraču kome će da puno znači rad sa seniorskim reprezentativcima - rekao je Troicki.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.