ĐOKOVIĆ PRIZNAO ZAŠTO JE POBESNEO: Bilo je tu svega, Nik bi bio ponosan na mene!
Novak Đoković, Foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

nije mu ostao dužan

ĐOKOVIĆ PRIZNAO ZAŠTO JE POBESNEO: Bilo je tu svega, Nik bi bio ponosan na mene!

Srpski as otkrio šta ga je izbacilo iz takta

Objavljeno: 15:08h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je izneo utiske posle plasmana u treće kolo Australijan Opena.

On je posle velike borbe u četiri seta savladao domaćeg igrača Alekseja Popirina sa 6:3, 4:6: 7:6, 6:3.

- On je imao lak forhend i promašio je. Nisam uradio ništa posebno. Bio je bolji igrač u dobrom delu meča. Momentum se promenio u taj-brejku. Čestitam mu na sjajnom planu igre, zaslužuje veliki aplauz - rekao je Đoković.

Novak je svestan da danas nije blistao.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Anthony WALLACE / AFP / Profimedia

- To će biti potrebno da dođem do završnice. Nisam uspeo jos uvek da nađem formu. U prvim rundama igrate protiv tenisera koji nemaju sta da izgube. Oba moja protivnika su odigrala kvalitetne mečeve. Nadam se da ću moci da napredujem kako turnir odmiče.

Potom je Đoković pričao i sa Barbarom Set na "Eurosportu" gde je otkrio šta se desilo i zašto je ušao u sukob sa nekim na tribinama.

- Moram da prihvatim neke stvari. Svašta se dešavalo na tribinama. Da, bllo je dosta frustracija zbog dešavanja na tribinama. U toj situaciji, konkretno, rekao sam tom navijaču da siđe dole, nešto na šta bi Nik Kirjos bio ponosan. Posle sam čuo izvinjenje izdaleka i više se nije ponavljalo- rekao je Đoković.

Imao je još i jedan komentar, gde je rekao da je to sve zbog pića.

- Neću da sedim i da kažem "sve je okej". Nije sve dobro. Prihvatam nešto što jeste, neću da tolerišem kada neko pređe liniju. Ljudi popiju nekoliko pića, to verovatno utiče kako se ponašaju. Žele da se zabave, nisam nikada pitao da neko izađe sa stadiona. On je platio kartu, može da priča šta hoče i da radi šta hoće. Ali kada je bilo ovako, ako ima nešto da mi kaže, neka siđe i neka mi kaže.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.