NOVAK OTVORENO UKAZAO NA PROBLEM: Viktor to vrlo dobro zna, kao i njegov otac, oni to svi znaju! ALI...
Novak Đoković, Foto: Lillian SUWANRUMPHA / AFP / Profimedia

ukazao na rešenje

NOVAK OTVORENO UKAZAO NA PROBLEM: Viktor to vrlo dobro zna, kao i njegov otac, oni to svi znaju! ALI...

Mora da zapne i da preuzme odgovornost - poručio je Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković je nakon subotnjeg treninga na "Rod Lejver areni" na kom je pažnju skrenulo i prisustvo jedne crnokose lepotice, održao konferenciju za medije.

Prvi teniser sveta je naširoko odgovarao na pitanja novinara na razne teme - predstojeći Australijan open, deportaciju 2022, ciljeve u 2024, a dotakao se i nekoliko kolega za koje su ga pitali - Aleksa de Minaura, Keija Nišikorija, zatim člana svog tima Karlosa Gomesa...

Na kraju se Nole osvrnuo na svog "štićenika" Hamada Međedovića kog trenira Viktor Troicki, a pomenuo je i Olgu Danilović.

Ni Hamad ni Olga nisu uspeli da se plasiraju u glavni žreb Ozi opena i i dalje su van top 100.

Novak Đoković, Olga Danilović, Viktor Troicki, Hamad Međedović
foto: MATT JELONEK / AFP / Profimedia

- Hamad je igrao protiv momka koji je bio talentovan, igrao je u Arabiji sa njim. Šteta. Očekivanja su velika, od javnosti, od njega samog. Pokazao je da ide uzlaznom putanjom, samo je pitanje vremena kada će se probiti u Top 100. Što puno pomaže i psihički i ovako na Turu gledano. On je jedan od igrača koji poseduje neverovatnu snagu u servisu, forhendu. Razbija tu lopticu, ali mora da napreduje u kretnji i fizički. Izdržljivost, prvi korak, balans. Viktor to vrlo dobro zna, kao i njegov otac, ja sam tu uvek za njega, kao i za Olgu, oni to svi znaju, koji god je potreban savet. Svaki dan na Junajted kupu moji fizio i kiropraktičar su radili sa njima. Uvek gledam da budem na raspolaganju kako mi vreme dozvoljava, ali, jedno veliko "ali", mora da zapne i da preuzme odgovornost za odluke da bi došao do vrha. Znam da želi i da može - poručio je Novak.

Bonus video:

00:07

Novak, dj, Torino

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.