ĐOKOVIĆ OTKRIO KAD JE POSLEDNJI PUT JEO ČOKOLADU: Troicki nije mogao da prećuti!
Novak Đoković i Viktor Troicki, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

hit rasprava

ĐOKOVIĆ OTKRIO KAD JE POSLEDNJI PUT JEO ČOKOLADU: Troicki nije mogao da prećuti!

Svetski broj jedan je bio opušten na konferenciji za novinare i najavio da će igrati u sredu ujutro, a jednog novinara je zanimala Novakova ishrana

Objavljeno:

Novak Đoković je izdržao manju povredu i pobedio Jiržija Lehečku i tako doprineo pobedi Srbije nad Češkom Republikom 2:1 i plasmanu u četvrtfinale Junajted kupa u Pertu.

Svetski broj jedan je bio opušten na konferenciji za novinare i najavio da će igrati u sredu ujutro, a jednog novinara je zanimala Novakova ishrana.

Ovih dana se pisalo kako je odbio da pojede parče čokolade uoči finala Australijan opena 2012. sa Rafaelom Nadalom, a posle istog je sebi "dao oduška".

- Novače, 2012. ste pojeli kockicu čokolade posle finala protiv Nadala, da li ste od tada jeli čokoladu? - glasilo je pitanje novinara.

- Naravno da jesam - nasmejao se Đoković pa produžio:

- Vidim da ta priča kruži društvenim mrežama. Zapravo, ona je tačna, ali to ne mora da nužno znači da se to događa posle svake pobede, da odbijam da pojedem punu čokoladu ili desert. Zapravo, pokušavam da se prepustim desertima i volim da jedem slatko. Ali da, pojeo sam mnogo čokolade od tada - nasmejao se Nole još jednom.

Novak Đoković
foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

Novinar je baš želeo do kraja da ispipa ovu temu pa je pitao Đokovića kada je poslednji put sebi dozvolio da se potpuno prepusti čokoladi.

- Sinoć. A dvojica sa kraja ove prostorije mogu to da potvrde. Ne lažem, imali smo četiri deserta, iako su bila veganska - odgovorio je Nole, a selektor Viktor Troicki se na tom mestu umešao:

- Znači zato te zglob ruke danas boli!

- Izvinite kapitenu. Smanjiću na tri deserta po večeri - sa osmehom je uzvratio Đoković.

Bonus video:

01:25

NOVAK SA 36 GODINA TREBA DA JE ZRELIJI I MUDRIJI, A NE DA PADA U VATRU! Kojić oštro: Ako se neko pali, oni ga još više...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.