BEKER ODUŠEVLJEN NADALOM: Bivši trener Đokovića se javno "poklonio" Rafi!
Rafael Nadal, Foto: EPA/Jono Searle

impresioniran

BEKER ODUŠEVLJEN NADALOM: Bivši trener Đokovića se javno "poklonio" Rafi!

Nadal je u prvom kolu turnira u Brizbejnu sa 7:5, 6:1 i bez ijedne dopuštene brejk lopte savldao Dominika Tima

Objavljeno: 18:10h
Nedeljko Đukić

Novak Đoković je poželeo dobrodošlicu nazad na ATP Tur svom najvećem rivalu Rafaelu Nadalu koji je oduševio tenisku javnost ne samo rezultatom već i igrom u svom prvom singl meču nakon pauze od skoro godinu dana.

Španac je u prvom kolu turnira u Brizbejnu sa 7:5, 6:1 i bez ijedne dopuštene brejk lopte savladao Dominika Tima, bivšeg šampiona Ju-Es opena, a sada tek 98. igrača sveta.

1 / 5 Foto: EPA/Jono Searle

Jedan od onih koje je Nadal po ko zna koji put impresionirao je Boris Beker, šestostruki grend slem šampion i bivši broj 1, ali i bivši trener Novaka Đokovića.

- Rafael Nadal je apsolutno sjajan. Nije igrao više od 350 dana posle operacije kuka, a onda je pobedio Tima 7:5, 6:1 u 1. kolu Brizbejna - napisao je Nemac na društvenoj mreži X.

Zapravo, Rafa je poslednji meč odigrao pre 349 dana kada je u 2. kolu Australijan opena izgubio od Mekenzija MekDonalda, najviše zbog pomenute povrede kuka, odnsono mišića psoasa.

Pošto oporavka nije bilo, podvrgao se operaciji početkom juna prošle godine.

Prvi meč je odigrao u ponedeljak u Brizbejnu kada je u paru sa bivšim trenerom Markom Lopesom poražen u 1. kolu dubl konkurencije.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.