MEĐEDOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "Posedujem nivo tenisa kao Alkaras i Siner!"
Mladi teniser ima visoko mišljenje o sebi, Foto: Starsport©

VERA

MEĐEDOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "Posedujem nivo tenisa kao Alkaras i Siner!"

Mladi teniser ima visoko mišljenje o sebi

Objavljeno:

Srpski teniser Hamad Međedović izjavljuje da, iako se nalazi na nižem mestu na ATP listi, smatra da je njegov teniski nivo sličan onom koji pokazuju vršnjaci iz Top 10.

Međedović je bio gost jutarnjeg programa RTS-a, gde je u delu pod nazivom "Na putu za Pariz" diskutovao o nedavnom trijumfu na NextGen turniru.

"Malo je prostora za odmor, obzirom da sam završio poslednji turnir pre desetak dana. Takav je ovaj sport kojim se bavimo. Godina je prepuna turnira i retko pravimo pauzu. Ali, ipak sam uspeo malo da odmorim i već od sutra krećem sa pripremama pošto putujem za Dubai. Tamo počinjem sa pripremama za sledeću godinu", rekao je Međedović.

U Džedi nije bilo njegovih vršnjaka poput Karlosa Alkarasa, Janika Sinera ili Holgera Runea.

"Svakako da su oni trenutno dosta bolje rangirani od mene, al posedujem taj nivo što se tiče teniske igre. To zahteva puno rada i odricanja. Tako da ću ja nastaviti da radim ono što najbolje znam i videćemo dokle će me to dovesti", dodao je Međedović.

Za novu sezonu se sprema sa Novakom Đokovićem.

"Novak me pozvao da radim sa njim pripreme u Dubaju na čemu sam jako zahvalan. Sigurno da će mi puno značiti trening sa najboljim teniserom svih vremena. Daće mi još više samopouzdanja i onda putujemo za Australiju da igramo Junajted kup. To je jedna velika čast i zahvalan sam na pozivu", kaže Međedović,

San mu je zlato na Olimpijskim igrama.

"To mi je dečački san. Jedan od najvećih snova je osvojiti zlato na Olimpijskim igrama. Potrebno je još dosta poena da se osvoji i da budem dosta bolje pozicioniran na rang listi, ali ja verujem u sebe da ću igrati", zaključio je Međedović.

Bonus video:

02:49

Gvardiol posle pobede nad Zvezdom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.