IVANIŠEVIĆ OTKRIO DRAMU IZ TORINA: "Ceo dan NISMO VIDELI Novaka! Sedeli smo u sobi, nismo znali ŠTA SE DEŠAVA..."
Goran Ivanišević (desno) je otkrio koliko je zahtevan rad sa Novakom Đokovićem, Foto: EPA/Lukas Coch

na iglama

IVANIŠEVIĆ OTKRIO DRAMU IZ TORINA: "Ceo dan NISMO VIDELI Novaka! Sedeli smo u sobi, nismo znali ŠTA SE DEŠAVA..."

Nismo znali da li idemo kući, da li idemo na zagrevanje - ispričao je Ivanišević

Objavljeno: 14:40h

Goran Ivanišević je u intervjuu za "We Are Tennis" otkrio koliko je zahtevan rad sa Novakom Đokovićem, ali da se ipak isplati.

Hrvat je otkrio i zanimljivu situaciju sa ATP Finala u Torinu. Novak je u drugom meču "Zelene grupe" izgubio od domaćeg aduta Janika Sinera i bilo je pitanje da li će uopšte proći u polufinale.

- Ko sam ja da se ljutim na njega? On je najbolji igrač u istoriji tenisa. Mogu samo ponekad da se ljutim kad viče bez razloga na nas. I kada izgubi meč, uvek daje sve od sebe i trudi se. Ali nije lako nositi se sa njim kada gubi meč. U utorak uveče (poraz od Sinera u grupi, prim.aut) završio je kasno. U sredu ga uopšte nismo videli. Do četvrtka nismo znali šta se dešava, da budem iskren. Bili smo u sobi. Nismo znali da li idemo kući, da li idemo na zagrevanje protiv Hurkača. Sedeli smo i sedeli. Na kraju saznajemo da će da igra. Tek tako... - ispričao je Ivanišević pa objasnio:

Novak Đoković, Goran Ivanišević
foto: Starsport©

- Kao i svako ljudsko biće, on se bori sam sa sobom. Mislim da je doneo dobru odluku da ostane miran. Znam da nije lako. Znam da mu nije lako da se motiviše sebe. Osvojio je sve. Završio je kao broj 1. Ali uvek nađe motivaciju.

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

(Espreso/We Are Tennis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.