TROICKI ODLUČIO: Evo ko će na megdan Italiji u borbi za finale Dejvis kupa!
Viktor Troicki i Novak Đoković, Foto: Vicente Vidal Fernandez/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

prelomio

TROICKI ODLUČIO: Evo ko će na megdan Italiji u borbi za finale Dejvis kupa!

Italiju će sigurno predstavljati Janik Siner koji će na megdan Đokoviću u drugom meču

Objavljeno: 11:18h

Selektor teniske reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, odlučio je ko će igrati u singl mečevima protiv Italije u polufinalu završnog turnira Dejvis kupa u Malagi.

Kao što je i očekivano, nakon što su opravdali poverenje u duelima sa Britanijom, Miomir Kecmanović i Novak Đoković su ponovo izbor Troickog.

To je jasno iz činjenice da su njih dvojica nedavno izašli na centralni teren da obave zagrevanje pre prvog meča koji počinje u 12.00, a uskoro je stigla i potvrda organizatora.

Znalo se da će Italiju predstavljati Janik Siner koji će na megdan Đokoviću u drugom meču, a u prvom je bilo veliko pitanje ko će protiv Kecmanovića.

Mateo Arnaldi je zamalo ispustio pobedu protiv Botika fan de Zandshulpa u četvrtfinalu, pa je selektor Italije ovoga puta prednost dao Lorencu Muzetiju. Verovatno i zato što protiv Kecmanovića ima 2-0. Zato su neki očekivali da Laslo Đere bude rival Muzetiju jer sa njim ima skor 6-2.

Filipo Volandri je Lorenca Sonega je ostavio za eventualni dubl, ali ne u paru sa Sinerom, već sa Simoneom Bolelijem. Srpski dubl će činiti Đoković i Dušan Lajović.

Bonus video:

01:25

NOVAK SA 36 GODINA TREBA DA JE ZRELIJI I MUDRIJI, A NE DA PADA U VATRU! Kojić oštro: Ako se neko pali, oni ga još više...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.