TROICKI SKINUO KAPU MIŠI I NOVAKU: To što Đoković radi za reprezentaciju je ISTORIJSKI podvig, niko nikada nije...
Viktor Troick, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

prezadovoljan

TROICKI SKINUO KAPU MIŠI I NOVAKU: To što Đoković radi za reprezentaciju je ISTORIJSKI podvig, niko nikada nije...

Italija je odličan tim, ima sjajne singl igrače, ali imamo i mi - rekao je Troicki

Objavljeno:

Selektor teniske reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, rekao je danas da je zadovoljan plasmanom u polufinale završnog turnira Dejvis kupa i da je ekipa spremna za duel sa Italijom u koji ulazi posle dana odmora.

Teniseri Srbije plasirali su se u polufinale Dejvis kupa u Malagi, pošto su u četvrtak pobedili Veliku Britaniju sa 2:0. Pobede su ostvarili Miomir Kecmanović i Novak Đoković.

- Sjajan je osećaj dan posle pobede. Čestitao bih igračima koji su izneli pobedu, ali i ostatku tima na sjajno obavljenom poslu. Pobeda je izvojevena posle singlova u dva teška meča jer Britanija ima odlične igrače i igrali su dobro - rekao je Troicki, preneo je Teniski savez.

- Prvo je Miša Kecmanović odigrao sjajan meč. Borio se do kraja, izdržao i pobedio. Naravno, Novak, na kraju, impresivno. To što radi za reprezentaciju je istorijski podvig. Niko nije igrao nikada sa tolikom željom i nije ostvario ovoliki broj pobeda - naveo je Troicki.

1 / 6 Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Srbija će u subotu u podne u polufinalu igrati protiv Italije.

- Radujem se što smo ponovo u polufinalu, fokusirani smo na meč sa Italijanima sutra. Olakšavajuća okolnost je što imamo dan odmora. Momci će moći da se spreme. Italija je odličan tim, ima sjajne singl igrače, ali imamo i mi. Spremni ulazimo u meč i nadamo se najboljem - rekao je Troicki.

Viktor Troicki, Novak Đoković
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener u reprezentaciji Ilija Bozoljac rekao je da je ponosan na igrače i da se nada pobedi protiv Italije.

- Svi su videli da je juče bilo sjajno. Kecmanović je prvi meč odigrao fenomenalno, svi smo ponosni na njega. Novak je protiv Norija sjajno pobedio. Sve čestitke. Ušli smo u polufinale, protivnik je Italija. Mi ćemo igrati svoju igru i uvek se nadamo pobedi. Na momcima je da obave najteži deo puta do pobede, a verujem da su spremni to da urade - rekao je Bozoljac.

Navijači Srbije
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U prvom polufinalu danas od 16.00 igraju Finska - Australija.

Bonus video:

01:11

Himna Bože pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.