SVUDA UZ ĐOKOVIĆA: Zlatan je ZVER i u 43. godini, a dok trenira u teretani gleda - Novaka! (VIDEO)
Zlatan Ibrahimović je gledao Novakov meč dok je trenirao, Foto: Printscreen/Instagram/iamzlatanibrahimovic

mentalitet šampiona

SVUDA UZ ĐOKOVIĆA: Zlatan je ZVER i u 43. godini, a dok trenira u teretani gleda - Novaka! (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović (42) je sad penzionisan, ali održava zavidnu fizičku spremu treninzima u Milanu, kao i u teretani

Objavljeno: 11:24h

Novak Đoković večeras igra meč drugog kola "Zelene grupe" ATP Finala u Torinu protiv Janika Sinera, a najbolji teniser sveta je u centru pažnje i kad nije na terenu.

Kao i prošle sezone, uoči prvog meča sa Holgerom Runeom, Đoković se susreo sa predstavnicima Juventusa, giganta iz Torina ali i najpopularnijeg fudbalskog kluba u Italiji.

Naravno, pritom se slikao i sa srspkim reprezentatvicima Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem koji je Novaka potom gledao uživo.

Ipak, poznato je da Đoković sem Crvene zvezde i Benfike, u fudbalu navija za Milan pa će mu ovo slikanje sa rivalima oprostiti prijatelj Zlatan Ibrahimović.

Novak Đoković, Zlatan Ibrahimović, FK Milan
foto: djokernole/Instagram

Šveđanin je blistavu karijeru na Apeninima počeo upravo u Juventusu, da bi onda prešao u Inter kada je "Stara dama" izbačena u četvrtu ligu zbog afere "Kalčopoli". A onda je Zlatan zaokružio sve prešavši u redove gradskog rivala Milana i postao njihova legenda, a omražena ličnost među navijačima i Intera i Juventusa.

Ibra (42) je sad penzionisan, ali održava zavidnu fizičku spremu treninzima u Milanu, kao i u teretani. Na Instagramu je podelio snimak trčanja na pokretnoj traci, sa slušalicama na glavi i televizorom pred sobom - a na njemu prati vest o Đokovićevoj pobedi nad Runeom!

00:34

Ibrahimović gleda Novaka dok trenira u teretani

Bonus video:

00:15

Novak u Parizu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.