UPOZORENJE ZA RAFU NA POTENCIJALNI PROBLEM! Toni Nadal poslao poruku bratancu pred mogući povratak
Rafael i Toni Nadal, Foto: Mike Frey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"neće biti lako"

UPOZORENJE ZA RAFU NA POTENCIJALNI PROBLEM! Toni Nadal poslao poruku bratancu pred mogući povratak

Španac je van terena od januara zbog povrede

Objavljeno:
Veljko Petrović

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala smatra da "Bik sa Majorke" nije navikao da na početku Grend slema igra protiv vrhunskog protivnika.

Rafa je van terena od januara zbog povrede i ako bude bio na Australijan openu već u prvom kolu mogao bi da se sastane sa nekim iz vrha ATP liste.

Rafael i Toni Nadal
Rafael i Toni Nadalfoto: EPA/Atienza

- Svestan je da je situacija komplikovana. Ako uspe da stigne do Australije, neće biti lako da se takmiči sa dodatnim problemom. Neće biti prvi nosilac i od samog starta bi mogao da se suoči sa vrhunskim igračem. Kada Rafa igra Grend slem i na početku se sastane sa ‘prihvatljivim’ rivalom, dobija na zamahu i opasan postaje od četvrtfinala - rekao je Toni Nadal za radio "Onda Cero".

Toni i Rafael Nadal
Toni i Rafael Nadalfoto: AP/Michel Euler

Još uvek nije sigurno da će Rafael nastupiti u Melburnu.

- Moj bratanac pokušava da bude oprezan. Verujem da bi na Australijan openu trebalo da bude u dobrom stanju da igra. Sve ide dobre, video sam ga da trenira. Svakim danom ide nabolje. Dugo je pauzirao zbog povrede, ali dobro, tako je. U vrhunskom sportu, na kraju krajeva, skoro je obavezno igrati sa bolom, nažalost, gurate telo do krajnjih granica - istakao je Toni Nadal.

Toni Nadal
Toni Nadalfoto: EPA/Yoan Valat

Španci se nadaju da će na Olimpijskim igrama u Parizu videti dubl u sastavu Rafael Nadal/Karlos Alkaras.

- Ako je Rafael spreman, mislim da bi bili dobar par. Pretpostavljam da je Karlos u dobrom stanju, pa ćemo videte. Da vidimo da li postoji mogućnost da se osvoji olimpijsko zlato u singlu ili dublu - zaključio je Toni.

Bonus video:

02:48

NADAL IDE NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.