OGLASIO SE NADAL: "Đoković je bez dileme NAJBOLJI ikada, iako..."
Novak Đoković, Foto: EPA/CJ Gunther

priznao

OGLASIO SE NADAL: "Đoković je bez dileme NAJBOLJI ikada, iako..."

Sada stric Rafaela Nadala ima samo lepe reči o Novaku Đokoviću

Objavljeno: 08:04h

Posle osvajanja četvrtog Ju-Es opena a ukupno 24. grend slema, Novak Đoković dobija hvalospeve sa svih strana sveta, od celokupne teniske javnosti i medija, pa i od onih koji su ga neretko preoštro kritikovali ili omalovažavali.

Ni otkako ima svoju kolumnu u "El Pais"-u, Toni Nadal nije pripadao takvim medijima, mada je znao povremeno indirektno da "pecne" Srbina.

Sada stric Rafaela Nadala ima samo lepe reči o prvom teniseru sveta.

- Novak Đoković je veliki šampion i biće veoma teško dostići ga, ne samo za mog bratanca, nego za bilo koga - rekao je Nadal i podsetio da je Rafa stao na 22 mejdžora pre nego što je početkom godine doživeo ko zna koju ozbiljnu povredu pa posle operacije najavio da će mu 2024. biti poslednja sezona.

Toni Nadal, Rafael Nadal
foto: AP/Michel Euler

- Veoma je teško odrediti ko je najbolji u istoriji, ali morate se odlučiti za Đokovića jer titule govore u njegovu korist. Iako lično mislim da je Rodžer Federer povremeno uspevao da igra tenis na višem nivou od Novaka, realnost je da u svetu sporta brojevi ne lažu, a oni govore da je Đoković bez dileme najbolji ikada - zaključio je Toni Nadal.

Bonus video:

15:17

ĐOKOVIĆ POKORIO AMERIKU: Novak se osvetio Medvedevu u finalu Ju Es opena i osvojio 24. grend slem titulu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.