ĐOKOVIĆ SAZNAO NAREDNOG RIVALA: Već je eliminisao jednog Srbina!
Đoković protiv Ečeverija započinje turnir u Parizu, Foto: EPA/Ian Langsdon

prva prepreka

ĐOKOVIĆ SAZNAO NAREDNOG RIVALA: Već je eliminisao jednog Srbina!

Eliminisao je Kecmanovića, ali sa Novakom će malo teže

Objavljeno:

U drugom kolu Mastersa u Parizu, Novak Đoković će se suočiti s Tomasom Martinom Ečeverijem, koji je nakon impresivnog preokreta savladao Miomira Kecmanovića s rezultatom 2:1 (4:6, 7:6, 6:4).

Na početku turnira, Đoković je imao slobodan termin, dok je Ečeveri, rangiran kao 34. teniser na svetu, suočio se s izazovom protiv Kecmanovića.

Iako je Kecmanović kontrolisao situaciju osvojivši prvi set s 6:4, Ečeveri se vratio u igru nakon što je Kecmanović imao prednost s brejkom u drugom setu. Argentinac je uspeo izboriti taj-brejk, čak i spašavajući meč loptu Kecmanovića.

Nakon gubitka drugog seta, Kecmanović je bio vidno frustriran i nije uspeo da povrati kontrolu nad mečom. Ečeveri je dominirao i osvojio treći set s rezultatom 6:4, zakazavši tako duel s Đokovićem u drugom kolu.

Treba napomenuti da su Đoković i Ečeveri igrali samo jedan put do sada, gde je Đoković pobedio s 2:0 setova u Rimu ove godine. Meč između njih dvojice zakazan je za sredu, a tačno vreme će biti objavljeno naknadno.

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.