HEJTERI I PROTIVNICI NA APARATIMA: Moćne reči Novaka Đokovića!
Novak Đoković, Foto: EPA/BRIAN HIRSCHFELD

CAR

HEJTERI I PROTIVNICI NA APARATIMA: Moćne reči Novaka Đokovića!

Zaplašio sve svoje rivale i hejtere

Objavljeno: 18:53h

Novak Đoković ima 36 godina, ali ne planira da se penzioniše uskoro.

On je to otkrio pred početak Mastersa u Parizu i tako rastužio sve svoje protivnike, ali i hejtere.

- Zahvalan sam što sam u poziciji u kojoj sam trenutno. I dalje se osećam mlado kada je reč o mom telu. Dobro me služi, osvojio sam tri od četiri Slema - rekao je Đoković i dodao:

- Gde god da igram, želim da pobedim. Nema sumnje u to. Ali, najveći ciljevi su one koje sam pomenuo. Trenutno imam, nazovimo to luksuzom, da biram turnire na kojima ću igrati. Da organizujem svoj raspored tako da mogu da budem na vrhuncu forme na turnirima na kojima postavim najviše ciljeve.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Po pitanju odlaska u penziju igrače razvrstava u dve grupe.

- Postoje naravno razlike između tenisera u prošlosti. Neki od njih su mislili da je najbolje napustiti tenis kada si na vrhu. Drugi su mislili da kada shvatiš da ne možeš da osvojiš najveće turnire i da gubiš od mlađih momaka, da onda odeš. Ja više pripadam drugoj grupi. Dokle god sam glavni kandidat za osvajanje Grend slemova i najvećih turnira u ovo sportu, neću ga napustiti. Naravno, pod uslovom da se ne desi nešto drugo što će dovesti do gubitka motivacije. To trenutno nije slučaj - istakao je Novak, a potom i zaključio:

- Naravno, sledeće godine su Olimpijske igre. Zaista želim da ostvarim dobar rezultat na njima, da predstavljam svoju zemlju. Dejvis kup je takođe nešto što me inspiriše.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.