IZGLEDA DA GA JE ĐOKOVIĆEVO "SPUŠTANJE" MOTIVISALO: Amerikanac koji je provocirao Novaka ne zna za poraz!
Šelton je poslednji poraz doživeo protiv Novaka, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

DOBRA SERIJA

IZGLEDA DA GA JE ĐOKOVIĆEVO "SPUŠTANJE" MOTIVISALO: Amerikanac koji je provocirao Novaka ne zna za poraz!

Amerikanac je vezao nekoliko važnih pobeda

Objavljeno: 17:44h

Američki teniser Ben Šelton ostvario je izvanredan uspeh plasiravši se u svoje prvo finale teniskog turnira u Tokiju. Šelton je postigao ovaj izuzetan uspeh pobedivši sunarodnika Markosa Girona rezultatom 6:7(2), 7:6(5), 6:4 u neizvesnom meču.

Ovaj nadolazeći teniser je bio na ivici poraza pri rezultatu 6:7, 2:5 u korist Girona, ali je uspeo da se vrati i ostvari svoju 13. pobedu u poslednjih 15 mečeva.

Njegova serija uspeha uključuje pobeđivanje igrača iz vrha svetskog tenisa. Pre ovog meča, Giron je izbacio osmog igrača sveta, Kaspera Ruda, kao i Feliksa Ožea-Alijasima (17), ali nije uspeo protiv Šeltona.

Mladi Amerikanac je prethodno eliminisao i 12. igrača sveta, Tomija Paula, ostvarivši svoju četvrtu pobedu u poslednjih pet mečeva protiv igrača iz Top 15.

Njegova impresivna serija uključuje pobede nad Janikom Sinerom (4) u Šangaju, Fransesom Tijafoom (10) u četvrtfinalu US Opena, i još jednom nad Tomijem Paulom (14), takođe u Njujorku.

Iako je doživeo jedini poraz protiv Novaka Đokovića u polufinalu US Opena, Šelton nastavlja da oduševljava teniski svet svojim talentom i doslednim uspesima. Sada će se suočiti sa izazovom finala u Tokiju, pružajući svojim navijačima razlog za uzbuđenje i ponos.

Bonus video:

00:08

Aleksa Avramović u centru Beograda


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.