UKANALIO JE ĐOKOVIĆA, SAD PRIČAO U NADALOVO IME: Iz Rafinog tima odgovorili na tvrdnje direktora Australijan opena!
Rafael Nadal, Foto: Printscreen/Movistar+

šta priča ovaj?

UKANALIO JE ĐOKOVIĆA, SAD PRIČAO U NADALOVO IME: Iz Rafinog tima odgovorili na tvrdnje direktora Australijan opena!

Tajli je na sav glas najavio kako će Rafael Nadal da se vrati na teren baš na njegovom Australijan openu

Objavljeno: 13:39h

Direktor "Tennis Australia", organizatora Australijan opena, Krejg Tajli, uvek je znao kako da promoviše sebe i svoj turnir.

Svojevremeno je brojnim kontradiktornim izjavama doprineo zavrzlami Novaka Đokovića oko ulaska u Melburn 2021, a mnogi su ga videli kao jednog od najvećih krivaca za deportaciju srpskog asa jer uslovi tunira nisu bili usaglašeni sa preporukama i zakonima vlasti.

Sada je iznervirao štab Rafaela Nadala.

Tajli je na sav glas najavio kako će Španac da se vrati na teren baš na njegovom Australijan openu, gde je i doživeo povredu mišića psoasa koja ga je primorala na operaciju i propuštanje skoro čitave sezone i pad na 240. mesto na ATP listi.

- Možemo da ekskluzivno potvrdimo da će se Rafa vratiti. Bio je van terena veći deo godine i iz razgovora sa njim poslednjih dana, potvrdio mi je da će se vratiti, zbog čega smo veoma uzbuđeni. To je sjajno. Neće uzeti učešća na turniru ako ne smatra da može da ga osvoji. Neće samo da dođe i igra, doći će da pobedi - izjavio je Tajli za "The Today Show" Nine Network-a.

Međutim, Benito Peres Barbadiljo, predastavnik Nadala, brzo je ublažio tvrdnje direktora AO.

- Mogu da potvrdim da Rafa opet trenira, kao što su svi videli iz njegove Instagram objave. Ali nema potvrđenog, planiranog ili zakazanog datuma povratka. Videli smo izveštaje i izjave, ali ne možemo da ih potvrdimo. Definitivno još ne znam, prerano je reći. Nismo objavili datum upravo iz tog razloga – ne znamo - rekao je Peres.

Bonus video:

02:34

DOČEK KOŠARKAŠA I NOVAKA ĐOKOVIĆA KOD SKUPŠTINE BEOGRADA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.