I NOVAK OSTAO U ČUDU: Voditeljka je NEZASITA u krevetu, niko je nije očekivao u ovakvom izdanju! (FOTO)
Melisa Sata, Foto: instagram/melissasatta

šokirala

I NOVAK OSTAO U ČUDU: Voditeljka je NEZASITA u krevetu, niko je nije očekivao u ovakvom izdanju! (FOTO)

Mateo Beretini važi za jednog od najpoželjnijih tenisera na Turu, a pre više od godinu i po dana smuvao se se deset godina starijom Melisom Satom

Objavljeno: 11:03h

Novak Đoković se u Rimu tokom Rajder kupa družio sa asovima iz raznih sportova koji su sa njim uzeli učešća na ol-star takmičenju, ali i sa kolegom Mateom Beretinijem, sa kojim je napravio selfi.

Privukli su mnogo pažnje, očekivano, ali još više Beretinijeva devojka koja je bila voditeljka na ceremoniji takmičenja, dok su Novak i Mateo sedeli jedan kraj drugog u publici.

Italijan važi za jednog od najpoželjnijih tenisera na Turu, a pre više od godinu i po dana smuvao je deset godina stariju Melisu Satu (37). Ili je ona njega smuvala?

Zanosna italijanska manekenka i sportska novinarka, poznata je po braku sa fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom, ali i navodnoj aferi sa pokojnim NBA asom Kobijem Brajantom, koja ga je umalo koštala braka.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen

Boateng je često bio povređen dok je bio sa Melisom, razlog se navodno krio u previše seksa, a voditeljka je sama doprinela tome izjavom iz 2012.

Satu su ovog leta Beretinijevi navijači iz istog razloga napali čim je njihov ljubimac ispao sa Vimbldona.

Mateo i Melisa se ne obaziru i njihova ljubav cveta, a Sata je kao voditeljka programa iznenadila jer se nije obukla oskudno kako ume već znatno svečanije - u pantalone i sako, ali bar broj veće, rekli bi. I u ovakvom izdanju ostavlja bez daha...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.