MUŠKARCI POLUDELI ZA PRSATOM NAVIJAČICOM, A ONDA SHVATILI: Savršena lepotica ima NEOPROSTIVU manu! (FOTO/VIDEO)
Hejli Lopes, Foto: Instagram/@hailey.lopezxo

šteta...

MUŠKARCI POLUDELI ZA PRSATOM NAVIJAČICOM, A ONDA SHVATILI: Savršena lepotica ima NEOPROSTIVU manu! (FOTO/VIDEO)

Prelepa plavuša, vitkog tela, ali izuzetno bujnih grudi, nijednog muškarca nije ostavila ravnodušnim i brzo je dobila preko 100.000 lajkova nakon što je podelila fotku sa stadiona

Objavljeno: 09:57h

Najpopularniji sport u Sjedinjenim Državama, ali koji ima mnogo tvrdokornih poklonika i u Srbiji, američki fudbal, polako se zahuktava u osvom najjačem obliku - NFL-u.

Treće kolo je skoro kompletirano, ali još u prvom jedna devojka je skrenula veću pažnju nego svi fudbaleri na stadionu "Hard Rok" u Majamiju. Navikli smo da na tribinama na vreloj Floridi vidimo još vrelije navijačice, a Hejli Lopes je dolovala posebno atraktivno.

Prelepa plavuša, vitkog tela, ali izuzetno bujnih grudi, nijednog muškarca nije ostavila ravnodušnim i brzo je dobila preko 100.000 lajkova nakon što je podelila fotku sa stadiona uz jednostavan opis "Napred Delfini" (Majami Dolfins).

Zanosna Hejli jeste model kako ste verovatno očekivali, ali ne modni, vveć model veštačke inteligencije (AI)!

Iako nije neuobičajeno da profili generisani veštačkom inteligencijom postoje na društvenim medijima, nivo detalja i uverljivosti u objavama Hejli Lopes je ono što je privuklo pažnju onlajn zajednice.

1 / 5 Foto: Instagram/@hailey.lopezxo

Njene objave, koje je obično prikazuju kako nosi vrlo malo ili nimalo odeće, bile su dovoljno ubedljive da zavaraju mnoge da poveruju da je ona pravi seksi fan tima. Naročito kratki snimci u kojima se smeška i nestašno dodiruje.

Da li je Hejli prevarila i vas?

Inače, ima i drugarice koje izgledaju fantastično takođe. Da, to je prava reč.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.