"HVALA TI, RODŽERE!" Đoković odao priznanje Federeru: "Pravio sam BELEŠKE sa svojim timom, analizirao kako TO radi"
Novak Đoković je zahvalan Rodžeru Federeru, Foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

hvala i od nas

"HVALA TI, RODŽERE!" Đoković odao priznanje Federeru: "Pravio sam BELEŠKE sa svojim timom, analizirao kako TO radi"

Đoković je veliki deo zahvalnosti za svoju izuzetnu fizičku spremu u 37. godini života i tempiranje forme tokom sezone dao Rodžeru Federeru

Objavljeno:

Novaka Đokovića očekuje još dosta uzbuđenja do kraja sezone, o na njegovom sajtu je objavljen raspored turnira na kojima će učestvovati do kraja godine.

U međuvremenu, Novak se osvrće na fenomenalnu sezonu u kojoj je osvojio tri grend slema a u četvrtom igrao u finalu - kao 2021.

U razgovoru sa Džonom Mekinroom za televiziju ESPN, Đoković je deo zahvalnosti za svoju izuzetnu fizičku spremu u 37. godini života i tempiranje forme tokom sezone dao - Rodžeru Federeru.

- Nadal i Federer, ta dva momka su zaista oblikovala moju karijeru, mene kao igrača, u velikoj meri. Jednu stvar koju sam naučio od Federera - kako da organizujem svoj raspored kako bih bio na visokom nivou na grend slemovima. On je bio jedan od prvih ljudi koji je raspored i organizaciju doveo na viši nivo - rekao je Novak pa objasnio koliko pažljivo je pratio poteze Švajcarca:

- Bio sam inspirisan time i pravio sam beleške sa svojim timom i mnogo toga sam uzeo iz takvog načina raspoređivanja. Posmatrao sam i analizirao sam kako on radi te stvari, tako da... Hvala, Rodžere - rekao je Đoković.

Novak Đoković, Rodžer Federer
foto: EPA/ Andy Rain

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.