NOVAK BRZO ODGOVORIO NA PORUKU POHOTNE BRAZILKE: Odmah se javila i drugarica "Tigrica" (FOTO)
Novak Đoković i Izabel Gular, Foto: Printscreen/Instagram/izabelgoulart, Profimedia

ima vremena za sve

NOVAK BRZO ODGOVORIO NA PORUKU POHOTNE BRAZILKE: Odmah se javila i drugarica "Tigrica" (FOTO)

Iako je tek nešto pre 2 ujutro pobedio u finalu Ju-Es opena, a onda imao i dugu ceremoniju i konferenciju za medije, pa slavlje sa najbližima, Đoković stiže i ovo

Objavljeno:

Novak Đoković dobija čestitke sa svih strana za osvojen četvrti trofej Ju-Es opena, a 24. grend slem ukupno čime je izjednačio apsolutni rekord u obe konkurencije sa legendarnom Margaret Kort.

Iako je tek nešto pre 2 ujutro po srednjeovropskom vremenu pobedio Danila Medvedeva u velikom finalu, a onda imao i dugu ceremoniju i konferenciju za medije, pa slavlje sa najbližima, Novak već stiže da odgovara na čestitke.

Javio se fudbalerima Srbije, poslao poruku košarkašima, a odgovorio je i jednoj od najatraktivnijih žena sveta, prelepoj brazilskoj manekenki Izabel Gular.

1 / 15 Foto: printscreen/instagram/izabelgoulart

Supruga fudbalskog golmana Kevina Trapa koja je svojevremeno tabloidima otvoreno pričala koliko često ima seks sa reprezentativcem Nemačke, još na mastersu u Madridu 2022. se srela i slikala sa Đokovićem kog je opisala rečju "Legenda".

Izabel Gular, Novak Đoković
foto: Profimedia

Gular obožava tenis i brazilski mediji pišu da je vezuje veliko prijateljstvo sa čuvenim teniserom Gustavom Kertenom, čiji je odnos sa Novakom Đokovićem dobro poznat svim ljubiteljima belog sporta.

Izabel je sad u Instagram storiju podelila sliku Novakovog slavlja u Njujorku uz opis:

- 24 i broji dalje. Vau!

Novak je brzo sam podelio njenu čestitku uz niz emotikona, uključujući zagrljaje.

Novak Đoković, Izabel Gular
foto: Printscreen/Instagram/@djokernole

Đokoviću se javila i najbolja prijateljica među koleginicama, Arina Sabalenka. Ona je poklekla u finalu Ju-Es opena protiv Koko Gof, ali je uživala u Noletovom trijumfu.

- Neverovatni Novak Đoković - napisala je i "aplaudirala" Sabalenka, a najbolji teniser sveta joj se zahvalio na njenom jeziku, beloruskom. Stavio je i emodži tigra, tetovaže po kojoj je Arin poznata.

Novak Đoković, Arina Sabalenka
foto: Printscreen/Instagram/@djokernole

Bonus video:

15:17

ĐOKOVIĆ POKORIO AMERIKU: Novak se osvetio Medvedevu u finalu Ju Es opena i osvojio 24. grend slem titulu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.