JUNAK AJNTRAHTA JE IMAO NAJBOLJE SLAVLJE: Seks do jutra sa brazilskom manekenkom kad god pobedi! (FOTO)
Kevin Trap i Izabel Gular, Foto: Profimedia

nadmašio kvotu za ovu nedelju

JUNAK AJNTRAHTA JE IMAO NAJBOLJE SLAVLJE: Seks do jutra sa brazilskom manekenkom kad god pobedi! (FOTO)

Izabel i Kevin su u vezi od 2015. a od 2018. su vereni. U jednom intervjuu otkrila je da njih dvoje vode ljubav 4-5 puta sedmično

Objavljeno: 12:59h

Zahvaljujući čudesnoj odbrani Kevina Trapa šuta Rajana Kenta iz peterca u 117. minutu pa i slobodnjaka Džejmsa Tavernijera u poslednjoj akciji u produžetku, fudbaleri Ajntrahta su uspeli da se domognu penala u finalu Lige Evrope i tamo savladaju Rendžers.

U konačnom zbiru bilo je 6:5 (1:1 posle 120 minuta), a Trap je pored pomenute dve odbrane upisao još jednu u penal seriji. Zaustavio je šut Arona Remzija, i to tako što je najednom promenio taktiku.

Naime, Trap je na bočici za vodu imao napisano gde igrači Rendžersa šutiraju sa bele tačke. Međutim, nakon što je prva tri penala primio, odlučio je da se više ne osloni na "puškicu" i tako je odbranio šut Velšanina.

JEZIVA POVREDA! Lobanja stradala, krv curi ali je pehar Lige Evrope u rukama! (VIDEO)

- Odlučio sam da se pouzdam u svoj instinkt u tom slučaju - rekao je posle meča Remzi koji je osam godina već u dresu Ajntrahta. Doduše, iz dva dela.

Karijeru je počeo u Kajzerslauternu koji je odavno poznat kao rasadnik vrhunskih čuvara mreže.

Kevin Trap
foto: EPA

Prvi put je stigao u Frankfurt 2012. a sjajnim partijama je stigao do dresa Nemačke i Pari Sen Žermena u koji se preselio 2015. Zabeležio je 63 nastupa za pariske "Svece" koji su ga 2018. vratili u Frankfurt na pozajmicu, posle i pustili u konačnom transferu.

Iz vremena kada je bio član PSŽ-a ostala je izjava njegove verenice Izabel Gular. Poznata brazilska manekenka i Trap su u vezi od 2015. a od 2018. su vereni. U jednom intervjuu otkrila je da njih dvoje imaju seks 4-5 puta sedmično. Pritom, znala je da ga nagradi kada ovaj pobedi.

- Imamo seks četiri-pet puta nedeljno. Međutim, ukoliko PSŽ izgubi neki meč u kom je Kevin branio onda seksa nema. S druge strane, ukoliko pobedi nijedno od nas tu noć ne spava i imamo seks do jutra.

Zatim, pre dve godine taboidi su pisali da je Nejmar "skinuo" Izabel Trapu u vreme izolacije zbog korone, ali ova vest je ostala samo glasina.

Izabel se nedavno fotografisala i sa Novakom Đokovićem u Madridu, a zašto je jedna od najlepših žena fudbalera možete pogledati ispod.

1 / 10 Foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.