"TIPIČNO IDIOTSKO PITANJE": Đoković se preznojavao na konferenciji zbog BEZOBRAZNOG NOVINARA! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

PA, DA LI JE OVO MOGUĆE?

"TIPIČNO IDIOTSKO PITANJE": Đoković se preznojavao na konferenciji zbog BEZOBRAZNOG NOVINARA! (VIDEO)

Srpski as morao da odgovara na "nepristojna" pitanja

Objavljeno: 14:01h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je doživeo neprijatnost na konferenciji za medije posle pobede nad Tejlorom Fricom i plasmana u polufinale US Opena.

Prvo pitanje novinara je bilo provokativnog tipa, ali je vlasnik 23 Grend slem titule je smireno odgovorio.

Novinara Ričarda Osborna nije zanimalo ništa u vezo odigranog meča... - Posle nekih vaših pobeda na slem turnirima u prošlosti, zahvaljivali ste se svom timu što vas je trpeo nekoliko nedelja jer možete biti teški. Pitao sam se da li možete samo detaljnije da objasnite...

- Ko nije težak - uz osmeh je odgovorio Novak.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: AL BELLO / Getty images / Profimedia

- Ali može postati prilično intenzivni iza kulisa - insistirao je novinar.

- Da, mislim, gledaj, meni je stalo do ovog sporta i shvatam ga veoma ozbiljno. Znam da to rade i mnogi drugi igrači. Znate, od članova našeg tima očekujemo najveću posvećenost i pretpostavljam angažman, kao što naši članovi tima i trenersko osoblje očekuju od nas. Intenzitet je tu. U žaru bitke, očigledno se mnogo različitih stvari može uraditi na terenu. Ali, znate, sve u svemu, mi smo tim, držimo se zajedno u dobrim i lošim vremenima, i zahvalan sam što imam tim koji imam - objasnio je detaljnije Đoković, pa nastavio: - Znate, imali smo ogroman uspeh naročito u poslednjih nekoliko godina. Zadovoljan sam svojim položajem. Da, umem da budem težak, ali ko nije? Ne znam igrača koji igra na najvišem nivou koji je, znate, lagan i sa kojim je sve cveće i muzika. Mora da bude izazov za sve, za igrača i za stručni tim, inače nema rasta. Mislim da je to način da jedni druge gurnete do granica i zaista razumete kako možete da razvijete igru, kako možete postati bolji na terenu i van njega.

Prikrivenu provikaciju je pročitao i Nik Kirjos koji je dao svoj komentar na društvenim mrežama.

- Tipično idiotsko pitanje. Ovaj momak je verovatno najbolji sportista svih vremena. Jasno je da (novinar) nikada u životu nije učestvovao u takmičenju pristojnog nivoa.

Podsetimo, Đoković će u polufinalu igrati protiv još jednog američkog tenisera, Bena Šeltona.

Bonus video:

02:33

NOVAK JE IGRAO U NEHUMANIM USLOVIMA! Teniski stručnjak: Napravili su od stadiona šerpu za kuvanje jaja, bio je kao poliven kofom

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.