NOVAKOV SLEDEĆI RIVAL ŠETA PRELEPU ATLETIČARKU: Egzotičnu Anu smo gledali sa Vuletom, i ona je uzela medalju (FOTO)
Ana Hol/Ben Šelton, Foto: EPA/Robert Ghement, EPA/Will Oliver

idealan par

NOVAKOV SLEDEĆI RIVAL ŠETA PRELEPU ATLETIČARKU: Egzotičnu Anu smo gledali sa Vuletom, i ona je uzela medalju (FOTO)

Ana Hol (22) je nedavno na Svetskom prvenstvu u Budimpešti ostvarila najveći uspeh osvojivši srebrnu medalju u sedmoboju

Objavljeno: 09:04h

S obzirom da su glavni rivali u polovini žreba koju predvodi Karlos Alkaras, očekivao se Tomi Pol ili Frensis Tijafo kao rival Novaka Đokovića u polufinalu Ju-Es opena, ali...

Polse pobede nad Tejlorom Fricom u četvrtfinalu, Novaku hoće opet protivnik biti Amerikanac, ali nijedan od pomenute dvojice već mladi Ben Šelton (20) koji je i posle Pola eliminisao i Tijafoa.

Levoruki bombarder Šelton je tek prošle godine ušao u profesionalni tenis, ali je odmah skrenuo pažnju javnosti i navijača, pogotovo domaćih, zbog atraktivnog stila igre i jakih izliva emocija na terenu.

Ben Šelton potiče iz teniske porodice jer su mu otac i ujak bili profi teniseri, a majka uspešna juniorka, dok i sestra Ema igra tenis. Otac Brajan Šelton mu je trener i uveo ga je u redovno igranje tenisa kada je Ben imao 12 godina, iako je njegov sin preferirao američki fudbal i nije vole "beli sport".

1 / 8 Foto: EPA/Will Oliver

Kada je napunio 16 godina, Ben Šelton je želeo da počne da igra turnire u inostranstvu, ali mu je Brajan rekao da nema svrhe jer još nije najbolji u SAD.

Ono zbog čega je Šelton posebno privlačan američkim medijima je njegova veza sa dve godine starijom Anom Hol, već sada poznatom i uspešnom atletičarkom.

1 / 5 Foto: EPA/John G. Mabanglo

Ana Hol (22) je nedavno na Svetskom prvenstvu u Budimpešti ostvarila najveći uspeh osvojivši srebrnu medalju u sedmoboju, a prethodne sezone je na SP osvojila bronzu.

Američka višebojka se takmiči i u petoboju (rekorderka Severne Amerike u dvoraskim uslovima), kao i u trkama na 400m i 400m sa preponama.

1 / 5 Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Egzotična lepotica je meleskinja kao i Ben, a njih dvoje se trude da što više sakriju detalje iz svoje veze od medija. Ipak, sudeći po objavama na Instagramu gde Anu Hol prati skoro 200 hiljada ljudi, uključujući Ivanu Vuletu, Šelton i ona su započeli romansu novembra 2021.

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.