ĐOKOVIĆ OTKRIO PORUKE KOJE JE RAZMENIO SA SIMANIĆEM: "Kažu da je IZUZETNO dobar čovek i da mnogo voli Srbiju!"
Novak Đoković/Boriša Simanić, Foto: EPA/Will Oliver, Starsport©

podrška šampiona

ĐOKOVIĆ OTKRIO PORUKE KOJE JE RAZMENIO SA SIMANIĆEM: "Kažu da je IZUZETNO dobar čovek i da mnogo voli Srbiju!"

Bubreg je čovek izgubio, ne pamtim da se skoro desilo nešto slično u sportu - naveo je Novak

Objavljeno: 07:39h

Srpski košarkaš Boriša Simanić nastavlja da dobija poruke podrške sa svih strana nakon što mu je prinudno odstranjen bubreg tokom naknadne operacije zbog udarca zadobijenog u utakmici sa Južnim Sudanom na Svetskom prvenstvu.

Jutros se pojavila i fotografija Simanića iz bolnice, a među brojnima koji su košarkašu Srbije poželeli brz oporavak je srpski teniser Novak Đoković.

Od ponedeljka ponovo prvi teniser sveta posle pobede nad Tejlorom Fricom u četvrtfinalu Ju-Es opena, objasnio je kako je komunicirao sa Borišom nakon što mu je dao javnu podršku putem Instagram storija.

- Stvarno mi je jako žao šta se desilo Boriši. Nije izgledalo toliko jako kada se gleda preko ekrana, ali šta je to sve proizvelo... Strašna stvar. Jutros (utorak) mi je poslao poruku, na Instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam mu rečima podrške. Rekao sam da mu šaljemo energiju da ozdravi, da se molimo za njega. Jako mi je krivo što je doživeo tako nešto, to ne želimo nikome da se desi - bubreg je čovek izgubio, ne pamtim da se skoro desilo nešto slično u sportu - naveo je Novak, a onda dodao da je od mnogih čuo o kakvom se sportisti i čoveku radi.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Boriša Simanić, Košarka
foto: Starsport

- Ne poznajem ga lično toliko dobro, ali ono što sam čitao o njemu i što drugi kažu jeste da je izuzetno dobar čovek, sa pravim vrednostima, da mnogo voli Srbiju i da to pokazuje iz godine u godinu. Želim mu što brži oporavak, ne znam kako će to izgledati u budućnosti, ali nadam se da će moći da igra košarku. Video sam i selektora Pešića i kapitena Bogdana, svi u svakom intervjuu govore o njemu, o vezi i međusobnoj podršci - zaključio je Đoković.

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.