Zimonjić objasnio zašto ne može da pronađe stalnog dubl partnera!
Foto: Dado Đilas

iskreno o svima

Zimonjić objasnio zašto ne može da pronađe stalnog dubl partnera!

On još nije našao stalnog partnera za nastavak sezone, a novinarima je rekao koji su mu dalji planovi
Objavljeno:

On je danas za 46 minuta izgubio od Alberta Ramos-Vinjolasa, tako da je Srbija na kraju slavila 4:1. Zimonjić nije rangiran u singlu.

- Poslednji put sam igrao singl, isto kao i sada, kada je moralo - u Belgiji (2013. godine). Koliko god da mi se nije igralo. Ne treniram više za singl. Imali smo dva naporna dana, a ceo Ducijev (Dušana Lajovića) meč sam presedeo na klupi. Nisam se ni lepo zagrejao, ali ; Sjajni su bili navijači. Koliko god da mi se nije igralo, ne treniram više za singl. Posle dva naporna dana. Sedeo sam sve vreme na Ducijevom meču, nisam se ni lepo zagrejao. Publika je bila sjajna i hvala joj - rekao je Zimonjić.

On još nije našao stalnog partnera za nastavak sezone, a novinarima je rekao koji su mu dalji planovi.

- Dogovorio sam se sa (Grigorom) Dimitrovom da idemo u Monte Karlo. U subotu ću znati da li smo upali, a ako nismo, onda možda dobijem 'vajld kard'. Posle toga sam pričao sa (Milošem) Raonićem za Madrid, ali to nije sigurno jer on kuburi sa povredama - rekao je Zimonjić.

On je kazao da će za grend slemove da pronađe dubl igrača, ali je spreman i na povlačenje ako ne.

- Razlog zašto igram sa singl igračima jeste da bih upao na turnire. Sada sledi šljaka, gde branim nekih 180 bodova do Rolan Garosa. Ako to izguram do Vimbldona, posle možda dođem do nekog stalnog partnera. A može i da se desi da ne uspem i da to bude to. Spreman sam i na tu varijantu, jer sam dugo igrao i mnogo toga postigao - rekao je 40-godišnji Zimonjić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.