SVI BRUJE O JEDNOM DETALJU SA DODELE TROFEJA: Novak Đoković nosio SKUPOCENI predmet
Novak Đoković sa trofejem Sinsinatija, Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

ima se, može se

SVI BRUJE O JEDNOM DETALJU SA DODELE TROFEJA: Novak Đoković nosio SKUPOCENI predmet

Srpski teniser se odlučio za luksuzni model

Objavljeno: 12:36h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je već u Njujorku gde se zaputio odmah nakon osvojene treće titule na Mastersu u Sinsinatiju.

On je u finalu savladao Karlosa Alkaraza u spektakularnom meču sa 5:7, 7:6, 7:6, a navijačima nije promakao jedan detalj tokom ceremonije dodele trofeja.

Novak Đoković je ambasador luksuznih satova Hublot i jedan takav primerak iz limitirane serije svi su primetili da nosi naš teniser. Novak je u prethodnom periodu nosio uglavnom tamnije nijanse, a sad je napravio veliku promenu - žuti sat, jedan od 250 proizvedenih primeraka.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Prvi put je javno snimljen sa ovim modelom "Big Bang Unico Yellow Magic“ prečnika 42 milimetra, iz 2021. godine. Kako piše specijalizovani sajt Sat na ruci, zamenio je prethodni model "Big Bang Integral Green Ceramic“ koji je nosio na Vimbldonu i opredelio se za žuti keramički sat sa gumenim kaišem.

Cena? Prava sitnica! Žuti Hublot je 26.000 evra, što je slična suma kao i neki od prethodnih modela koje je Đoković nosio.

Naravno, ovo je poklon sponzora, ali je boja svakako iznenadila i podseća na satove koje voli da nosi njegov veliki rival Rafael Nadal.

Bonus video:

06:43

NOVAK JE BESMRTAN: Đoković se vratio iz mrtvih i pobedio Alkaraza u finalu Sinsinatija!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.