Ko ne izvrišti od smeha od Lajovićeve izjave posle Dejvis kupa, nema smisla za humor!
Foto: Beta

CAR!

Ko ne izvrišti od smeha od Lajovićeve izjave posle Dejvis kupa, nema smisla za humor!

"Počeo sam da igram pre pet godina i mnogo mi znači svaki nastup. Bio sam i 2010. (kada je Srbija postala šampion) sa ekipom, iako nisam bio član tima, ali mi je to donelo mnogo iskustva i doprinelo mom ulasku među 100 u ATP listi", rekao je Lajović
Objavljeno: 17:06h

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da postaje "kralj" mečeva bez rezultatskog značaja u Dejvis kupu, posle pobede nad Špancem Haumeom Munarom u Beogradu.

Lajović je danas pobedio u tri seta i tako Srbiji doneo 4:0 u duelu koji se igra na tri pobede. Isto tako je bilo zimus u Nišu protiv Rusije.

- Igrao sam u Nišu 'ded raber' meč, kao i danas. Postajem kralj 'ded rabera' - rekao je Lajović kroz osmeh posle pobede od 2:6, 6:1, 6:4. On je kazao da mu nastupi u Dejvis kupu mnogo znače.

- Počeo sam da igram pre pet godina i mnogo mi znači svaki nastup. Bio sam i 2010. (kada je Srbija postala šampion) sa ekipom, iako nisam bio član tima, ali mi je to donelo mnogo iskustva i doprinelo mom ulasku među 100 u ATP listi. To je iskustvo koje ne može ni sa čim da se meri - rekao je Lajović.

foto: Fonet

Srpski reprezentativac kazao je da je nedelja provedena sa reprezentacijom u Dejvis kupu posebna za sve učesnike.

- Ovo je nedelja u kojoj sa jedne strane vredno radimo, a sa druge se zabavljamo, jer smo prijatelji i van tenisa. Ovo je nedelja u kojoj smo svi nekako opušteni i mnogo se šalimo. To pozitivno utiče na nas da zaigramo bolje i posle Dejvis kupa. Često se dešavalo da neko od nas posle Dejvis kupa napravi dobar rezultat, nadam se da će tako biti i sada. Drago mi je da smo juče pobedili. Ovo danas je bio meč za publiku. Nadam se da su uživali. Hvala im još jednom što su došli - rekao je Lajović.

I Lajović se upisao protiv Španaca!

On će u sredu ili četvrtak otputovati u Monte Karlo, gde će igrati kvalifikacije.

- Cilj do kraja sezone je da se zadrži konstantan nivo igre i da nastavim sa igrama kao u Americi. Radujem se sezoni šljake. Nemam tu mnogo poena da branim, tako da mogu mnogo da napredujem ako budem dobro igrao - rekao je Lajović.

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.