ĐOKOVIĆI PORODIČNO NA JAHANJU: Novak oduševljeno snima, Stefan na čelu kolone! (VIDEO)
Đokovići na jahanju, Foto: etnokatundurmitor/Instagram

UŽIVA NA ODMORU

ĐOKOVIĆI PORODIČNO NA JAHANJU: Novak oduševljeno snima, Stefan na čelu kolone! (VIDEO)

Porodica najboljeg srpskog tenisera na aktivnom odmoru

Objavljeno: 12:32h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković "puni baterije" u Crnoj Gori pred nastavak sezone, a proteklih nekoliko dana je proveo i na planini Durmitor.

Zajedno sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom je uživao u prirodi i pritom se oprobao u jahanju u etno Katunu.

Fotografije govore više od reči i svedoče koliko su uživali u ovoj aktivnosti, a domaćini su se odmah pohvalili specijalnim gostom.

- Dragi prijatelji, najbolji među jednakima, Novak Đoković, poslednja dva dana je boravio je u našem domaćinstvu. Pre svega veliki čovek, humanitarac i najbolji sportista sveta, koji voli prirodu i ceni svaki ćošak našeg katuna. Imali smo priliku da budemo domaćini njemu i njegovoj porodici, što je velika čast za svakog čoveka. Hvala porodici Đoković na ukazanom poverenju, nadamo se da smo ispunili očekivanja. Radujemo se ponovnom susretu i čekamo ga raširenih ruku i otvorenog srca - navodi se na objavljenim fotografijama i snimcima Đokovića sa zaposlenima.

Podsetimo, Đoković se posle dve godine vraća u SAD gde će nastupiti na Mastersu u Sinsinatiju, a na iznenađenje svih prijavljen je i za dubl sa reprezentativnim saigračem Nikolom Ćaćićem.

BONUS VIDEO:

00:42

Novak Đoković probao novi ekstremni sport, mnogi ne bi imali hrabosti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.