KAKVI SU ODNOSI U PORODICI ĐOKOVIĆ? Detalji sa letovanja sve otkrivaju - Novak ima omiljenu SNAJKU, a Jelena...
Dijana, Srđan i Jelena Đoković, Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

sve je jasno

KAKVI SU ODNOSI U PORODICI ĐOKOVIĆ? Detalji sa letovanja sve otkrivaju - Novak ima omiljenu SNAJKU, a Jelena...

Novak letuje u Crnoj Gori

Objavljeno: 10:47h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se na zasluženom odmoru u Crnoj Gori, a nedavno je viđen i u Hrvatskoj gde se kratko zadržao.

Novak će se posle dve godine vratiti u SAD gde će nastupiti na Mastersu u Sinsinatiju koji se igra od 13. do 20. avgusta.

Ima vlasnik 23 Grend slem titule još vremena za uživanje, a ovog leta će mu se na letovanju pridružiti članovi porodice. Prema navodima “Blica”, Novak će boraviti u rizortu Portonovi, u kom su ga dočekali brat Marko sa devojkom i majka Dijana.

Đokovići na letovanju
Đokovići na letovanjufoto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

- Porodica se odmah obradovala Novaku i pala mu u zagrljaj, iako su se rastali na samo nekoliko dana. Kada je videla sina, Dijana nije skidala osmeh sa lica - priča izvor za "Blic" i dodaje: - Novak u narednom periodu planira da obiđe radove na kući koju je kupio u Crnoj Gori, kao i da uživa sa porodicom na primorju pred novu sezonu. Đoković se raduje i igranju sa sinom brata Đoleta.

Prema navodima izvora, Novak planira da provede dragoceno vreme sa porodicom i odlično se slaže i sa Markovom izabranicom. Noletova supruga Jelena navodno nije viđena na ovom porodičnom okupljanju, ali nema sumnje da će im se uskoro pridružiti. Svi u porodici se odlično slažu međusobno i planiraju zajedničko putovanje u narednom periodu.

Novak sa roditeljima
Novak sa roditeljimafoto: Printscreen/Instagram/@srdjandjokovic

Čini se da je najbolji teniser svih vremena odlučio da naredne godine provede više u Crnoj Gori. Naime, Novak je kupio vilu u Crnoj Gori, u mestu Ljuta, koja vredi milione. Prvi reket Srbije pazario je nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori.

Kako navodi “Blic”, iako je vila u odličnom stanju Đokovići planiraju kompletno renoviranje i radovi su trenutno u toku. Ogromno imanje izlazi na more i ima svoju privatnu plažu.

BONUS VIDEO:

00:42

Novak Đoković probao novi ekstremni sport, mnogi ne bi imali hrabosti

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.