SNAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Ustanovljena joj u 6. nesecu trudnoće!
Saška i Đorđe Đoković, Foto: Instagram/printscreen/saskadjokovic

auh

SNAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Ustanovljena joj u 6. nesecu trudnoće!

U trudnoći sam dobila 20 kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno - priča Saška Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković uskoro počinje polufinalni meč na Vimbldonu, ali ne mogu svi u porodici da se potpuno fokusiraju na dešavanja u Londonu.

Naime, Novakov brat Đorđe Đoković se prošle godine oženio prelepom manekenkom Saškom i u proteklih 12 meseci u njihovom životu su se smenjivali samo lepi događaji: svadba za pamćenje, rođenje sina Aleksandra, Saškina nova linija kupaćih kostima, da bi se zatim zaputili na odmor.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Nenad Kostić

Saška je u razgovoru za "Hello" otkrila da su se Đorđe i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba, uhodali su se i naučili da se brzo organizuju. Stoga će ovog leta i sami uživati na moru, a budući da je ubrzo posle porođaja vratila vitku liniju, mlada mama prošetaće nekoliko novih modela.

- Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

1 / 13 Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Kako je Saška Đoković ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.

- Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.