"GOSPOĐICA JE SAMO STALA... TAJ GEM JE TREBALO DA BUDE MOJ!" Nataliju boli sudijska KRAĐA protiv Kvitove (VIDEO)
Natalija Stevanović u raspravi sa sutkinjom na Vimbldonu, Foto: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

gre'ota

"GOSPOĐICA JE SAMO STALA... TAJ GEM JE TREBALO DA BUDE MOJ!" Nataliju boli sudijska KRAĐA protiv Kvitove (VIDEO)

Umesto da semafor pokaže 30:30, sutkinja u stolici je rekla da se poen ponavlja i zaprepastila Stevanovićevu

Objavljeno:

Natalija Stevanović je imala sjajan prvi nastup u glavnom žrebu nekog grend slem turnira, ali oseća žal da je mogla da dogura dalje od trećeg kola Vimbldona.

Srpska teniserka je sa 0:2 poražena od dvostruke šampionke "Ol Inglend kluba", Petre Kvitove, a još je boli momenat iz drugog seta.

Pri rezultatu 2:1 za Čehinju, Stevanović je servirala i bilo je 15:30. Natalija je odservirala as, ali je linijski sudija uzviknuo aut. Stevanovićeva je tražila čelindž koji je pokazao da je lopta bila dobra. Međutim, umesto da semafor pokaže 30:30, sutkinja u stolici je rekla da se poen ponavlja a kao objašnjenje Stevanovićevoj je rekla da je uzvik linijskog sudije omeo Kvitovu.

Sramna odluka Brazilke je zaprepastila i komentatora RTS-a Vladu Mijaljevića, a Natalija je ovako opisala situaciju posle meča.

- Loptica je bila dobra, ona je stajala, nije ni takla lopticu, sudija mi kaže da je linijski omeo da krene na loptu i da se ponavlja. Pomislila sam 'nemoj da me zezaš'. Ali, tako je to kada si na većem terenu i kada je preko puta tebe dvostruka pobednica Vimbldona, sudija ima pritisak, gospođica je samo stala i čekala sledeći servis. Taj gem je trebalo da bude moj - uverena je Natalija.

Umesto toga, Petra je napravila brejk. Ipak, Natalija je stigla do preokreta (5:4) kada je kiša prekinula meč.

- Rekla bih da je prelomilo to kada je kiša pala, krivo mi je jer je za moju slajs igru bitno da kao surfer uhvatim talas i da krenem. Uhvatila sam, počela sam lepo da surfujem i onda je kiša počela. Nju je to osvežilo, ona je fenomenalna teniserka i eto. Dala sam sve od sebe, borila sam se do samog kraja - zaključila je Natalija Stevanović.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.