NATALIJA ODUŠEVILA NOVAKA: "Nadam se da ćemo ZAJEDNO jesti travu!"
Natalija Stevanović/Novak Đoković, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia, EPA/Neil Hall

impresioniran

NATALIJA ODUŠEVILA NOVAKA: "Nadam se da ćemo ZAJEDNO jesti travu!"

Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji, ima moju punu podršku nadam se da će joj to biti podstrek - rekao je Đoković o Nataliji Stevanović

Objavljeno:

Novak Đoković je očekivano uverljivo stigao do trećeg kola Vimbldona gde ga čega pobednik meča između Stena Vavrinke i Tomasa Ečeverija koji se igra tek ovog četvrtka, s početkom u 12 časova.

Svoj meč drugog kola danas će igrati i Laslo Đere ne pre 18.00 protiv Bena Šeltona, dok će Hamad Međedović ne pre 13.30 nastaviti duel prvog kola sa Kristoferom O'Konelom posle gubitka prva dva seta.

Đokovića je prijatno iznenadilo da će Srbija imati predstavnika i u drugom kolu ženskog singla.

Za to se u sredu postarala Natalija Stevanović (28) koja je na svom grend slem debiju napravila veliko iznenađenje eliminasavši Karolinu Pliškovu.

Natalija Stevanović, Tenis, Vimbldon
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

- Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita ovde i devojku koja je igrala finale ovde. Impresivan rezultat, nisam je puno puta video u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji, ima moju punu podršku nadam se da će joj to biti podstrek - rekao je Đoković.

Kada je Novaku rečeno da je Natalija nakon trijumfa pojela malo trave, Đoković se nasmejao, a onda izgovorio nešto što će Stevanovićevoj biti veliki motiv.

- Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je na kraju jesti zajedno - zaključio je Đoković.

Bonus video:

08:03

KO SE BAVI SPORTOM SAMO DA BI POSTAO NOLE ILI JOKIĆ, BOLJE DA ODUSTANE Gerić: Niko ne bi svakodnevno mučenje, svi bi PEHAR

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.