"Zbog Bekera sam probala sve moguće droge, to me je uništilo": Đokovićev bivši trener u PAKLU, dve bivše se urotile
Boris Beker, Foto: Apple TV/Youtube

buran život

"Zbog Bekera sam probala sve moguće droge, to me je uništilo": Đokovićev bivši trener u PAKLU, dve bivše se urotile

Žena i ljubavnica se "urotile" protiv Bekera

Objavljeno: 12:28h

Legendarni Nemac i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker pokušava da povrati reputaciju posle boravka u zatvoru, ali ne ide mu to najbolje.

Novi televizijski dokumentarni film bavi se njegovim ljubavnim životom, što će proslavljenom teniseru dodatno ugroziti ugled.

Naime, radi se o njegovom burnom odnosom sa nekadašnjim partnerkama Šarlili Lili Kersenberg i Alesandrom Majer-Volden koje o njemu nisu imale najlepše reči.

Reč je o događajima iz 2008. kada Beker je bio u vezi sa Kersenberg, pa ju je iznenada ostavio zbog dosta mlađe Mejer-Volden s kojom se ubrzo verio.

Međutim, ni ta veza nije dugo potrajala.

- Izgledalo je kao bajka, ali je završilo kao tornado - rekla je Alesandra u filmu i osvrnula se na vezu sa Bekerom koja ja trajala samo tri me.

Otkrila je da su posle prekinuli svaki konkt i da više nikada nisu međusobno razgovarali.

Situacija s Kersenberg je bila još gora jer ona nije dobro primila tadašnji prekid veze.

- Nikad se nisam osećala tako ružno, staro i neželjeno kao tada. Ta žena je puno mlađa od mene i prelepa je, to me je uništilo. Počela sam da pijem sve što mi je palo pod ruku, bilo koji alkohol, uzimala sam sve moguće droge. Nisam mogla dovoljno da se napijem da ga zaboravim - prisetila se svega Lili.

Nakon što veza sa Majer Volden nije potrajala dugo, Beker se vratio Kersenberg, potom su se venčali 2009, a godinu dana kasnije dobili i sina Amadeusa.

Konačni razlaz među njima se dogodio 2018., a razvod braka je trenutno u procesu.

- On je drag, prijateljski raspoložen, zabavan, ali je takođe jako arogantan i lažljivac. Bila sam potpuno zaljubljena u njega, u njegovu harizmu, njegovu strast, njegov humor. Sve ono zbog čega ga vole u javnosti - objasnila je Kersenberg.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.