ŠOKANTNA ISPOVEST OMILJENE VODITELJKE: Udario me po zadnjici i rekao 'Teraš me da umočim keks', ali nisam znala...
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

auu

ŠOKANTNA ISPOVEST OMILJENE VODITELJKE: Udario me po zadnjici i rekao 'Teraš me da umočim keks', ali nisam znala...

Ipak, kaže da se nikad nije plašila muškaraca

Objavljeno: 08:33h

Najčuvenije sportska novinarka i voditeljka, Dileta Leota, poslednjih meseci sija trudničkim sjajem.

Italijanka je u poodmakloj trudnoći iz veze sa muškarcem svog života, kako je opisala nemačkog golmana Lorisa Karijusa, čim ga je prvi put videla.

Leota (31) je za magazin 'Grazia' pričala o njihovoj romansi, ali i o detaljima iz prošlosti i kako joj je bilo nezgodno da se nosi sa teretom sesksipila koji joj nije donosio samo prijatne komentare i situacije.

1 / 12 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Ipak, Dileta kaže da se nikad nije plašila muškaraca.

- Ne bih rekla. Ponekad sam osećala neprijatnost da su sve oči uprte u mene, dosadne, ljigave poglede ili vulgarna skandiranja na stadionu, koja su, na sreću, sada prestala.

Nije joj lako blo ni u školi.

- Sećam se da me je u drugom ili trećem razredu nastavnica upisala u dnevnik jer sam ometala razred. Imala sam helanke i trenerku, koja je inače bila obavezna jer smo taj dan imali fizičko.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Onda se voditeljka setila jedne krajnje neprijatne situacije iz školskih dana.

- Imala sam jedno loše iskustvo kada sam bila tinejdžerka. Profesor fizičkog, onaj koji nas je naterao da oblačimo helanke, jednom me je ošamario po guzi i rekao nešto poput: „Teraš me da umočim keks". Nisam znala šta je mislio, nisam razumela. Otišla sam kući i odmah rekla ocu koji je advokat. Taj profesor je odmah suspendovan i otpušten sa instituta - ispričala je Dileta.

Dileta se onda okrtenula lepšim temama i otkrila kako je upoznala Lorisa Karijusa.

- Bila sam na reviji u Parizu s prijateljicama. Otišli smo na večeru u hotel Kostes. Onda, kad je Loris ušao, osvetlio je sobu, kao da je sunce ušlo. Rekla sam devojkama: 'Pogledajte, ušao je muškarac mog života'. Loris je otišao da sedne sa prijateljima i naravno primetio je da gledamo. Dok je odlazio, nagnuo se i pogledao me. A ja: „O Bože, devojke, on je mene izabrao“. Sa nama je bila Barbara Berluskoni, koja odlično govori engleski i rekla: „Hajde, idemo da ga upoznamo“. Nisam govorio engleski, bilo me je sramota, ali ona ga je naterala da sedne sa nama i od tada smo nerazdvojni.

Leota i Karijus još nisu izabrali ime za devojčicu koju očekuju.

- Ne još. U toku je diskusija. Trenutno se razmišljam između Ofelije, Rouz i Bele, ali mislim da ću izabrati u poslednjem trenutku, kada je prvi put pogledam u oči.

Bonus video:

01:23

PEVAČICA I VODITELJKA NAŠLA KUMU U EMSIJI MAJKE I SNAJKE Seka Aleksić: Majka me učila da pojedem sve iz tanjira ZATO SAM DEBELA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.